*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Uscator rufe, Unix

308,01 lei
Cod produs: G1-10830005
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading.

Uscatorul de rufe pentru perete sau tavan, perfect atat pentru interior cat si pentru exterior, prevazut cu 6 bare din aluminiu rezistent, putand fi extins de la 100 la 160 cm, este alegerea ideala pentru a usca rufele mari fara a ocupa foarte mult spatiu. Capacitatea de uscare este de 10 m. Greutatea maxima de incarcare recomandata este de 20 kg.

0 Review
Brand Gimi
Dimensiuni produs desfacut L 100-160 cm x l 48 cm x h 140-170 cm
Dimensiuni produs inchis L 12,5 cm x l 10 cm x h 102,5 cm
Greutate 3,5 kg
Material aluminiu, plastic (PP)
Instructiuni In momentul instalarii, asigurati-va ca distanta dintre cele doua aplici este egala cu lungimea barelor uscatorului. Asezati rufele, in mod egal, pe toata suprafata uscatorului. Se recomanda curatarea uscatorului de rufe cu o laveta moale, umezita cu apa calduta. A se evita curatarea cu detergenti de tip pudra sau bureti abrazivi care in timp ar putea deteriora aspectul uscatorului de rufe. Dupa utilizare depozitati uscatorul in spatii ferite de umezeala sau de lumina directa a soarelui. Nu depasiti greutatea maxima de rufe recomandata de producator.
Gimi este un brand italian cu o gama completa de produse incluzand uscatoare de rufe, mese de calcat, accesorii diverse si cosuri pentru cumparaturi. Produsele sunt recunoscute pentru calitatea superioara, design-ul functional si inovator.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent