-8%
*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Uscator rufe, Plast

78,69 lei 85,61 lei
Cod produs: G1-106200005% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Uscatorul de rufe pliabil, cu picioare in X, este un model clasic, practic dar si extrem de accesibil, fiind fara aripi este alegerea perfecta pentru spatiile restranse. Picioarele uscatorului de rufe sunt prevazute cu protectie anti alunecare. Capacitatea de uscare este de 11 m. Greutatea maxima de incarcare recomandata este de 10 kg.

0 Review
Brand Gimi
Capacitate de uscare 11 m
Culoare albastru
Dimensiuni produs desfacut L 105 cm x l 55 cm x h 93 cm
Dimensiuni produs inchis L 55 cm x l 3 cm x h 129 cm
Greutate 1,99 kg
Greutate maxima de incarcare recomandata 10 kg
Material otel
Instructiuni Asezati rufele, in mod egal, pe toata suprafata uscatorului. Se recomanda curatarea uscatorului de rufe cu o laveta moale, umezita cu apa calduta. A se evita curatarea cu detergenti de tip pudra sau bureti abrazivi care in timp ar putea deteriora aspectul uscatorului de rufe. Dupa utilizare depozitati uscatorul in spatii ferite de umezeala sau de lumina directa a soarelui. Nu depasiti greutatea maxima de rufe recomandata de producator.
Gimi este un brand italian cu o gama completa de produse incluzand uscatoare de rufe, mese de calcat, accesorii diverse si cosuri pentru cumparaturi. Produsele sunt recunoscute pentru calitatea superioara, design-ul functional si inovator.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Vizualizate recent