-9%
*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Uscator rufe, Easy Flex

252,73 lei 279,08 lei
Cod produs: CS-92162

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Uscatorul de rufe extensibil, cu aripi culisante, perfect pentru a fi utilizat atat in spatii inguste cat si in spatii mai generoase. Acesta este prevazut cu roti si protectie din plastic pe laterale si la colturi, pentru a evita deteriorarea parchetului, este dotat cu manere pentru o manevrare mai usoara. Capacitatea de uscare este intre 10 m si 20 m. Greutatea maxima de incarcare recomandata este de 20 kg.

0 Review
Brand Casa Si
Capacitate de uscare 10 m - 20 m
Dimensiuni produs desfacut L 201 cm x l 55 cm x h 90 cm
Greutate 4,10 kg
Greutate maxima de incarcare recomandata 18 kg
Material otel, plastic (PP)
Instructiuni Asezati rufele, in mod egal, pe toata suprafata uscatorului. Se recomanda curatarea uscatorului de rufe cu o laveta moale, umezita cu apa calduta. A se evita curatarea cu detergenti de tip pudra sau bureti abrazivi care in timp ar putea deteriora aspectul uscatorului de rufe. Dupa utilizare depozitati uscatorul in spatii ferite de umezeala sau de lumina directa a soarelui. Nu depasiti greutatea maxima de rufe recomandata de producator.

Casa Si este un brand cu o gama completa de produse incluzand uscatoare de rufe, mese de calcat si accesorii diverse. Produsele sunt recunoscute pentru calitatea superioara, design-ul functional si inovator.

Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Vizualizate recent