Despre companie

Plastor Trading S.R.L. este parte a grupului de companii dezvoltate în jurul firmei-mamă Plastor S.A., unul dintre cei mai importanți producători de mase plastice din România cu o experiență de 100 de ani în domeniu. 

Ne-am desprins din firma mamă în anul 2007, înglobând activitatea comercială a unor firme din grup, cum ar fi Pergo S.R.L., Plastis S.R.L., Monita S.R.L. și o parte a produselor firmei Plastor SA.

Azi, ne mândrim cu un portofoliu de aproximativ 3000 de produse, cuprinse în categorii largi precum: menaj general (mături, perii, mopuri, găleți, lighene, uscătoare de rufe, mese de călcat, coșuri de rufe, coșuri/cutii pentru depozitare, etc), articole de bucătărie și baie, articole D.I.Y. (pentru zugrăvit - pensule, bidinele - articole office, etc.), curățenie stradală (coșuri stradale de gunoi, europubele), grădină (ghivece, jardiniere, accesorii), articole destinate copiilor (jucării, articole de bucătărie și baie pentru copii, etc.),  și ambalaje.

De asemenea, cuprindem în portofoliul nostru cateva game premium, fiind reprezentanți în Romania ai unor branduri de renume la nivel internațional, cum ar fi :Tescoma, Gimi, Tontarelli, Rubbermaid, Nadir, BanBao, Sanremo.