Livrare & Returnare

Costuri livrare

1.  48-72 h Transport GLS/Fan Courier

Costul de transport va va fi vizibil in momentul efectuarii comenzii.

Suma exacta va fi comunicata telefonic, dupa plasarea comenzii - doar în cazul produselor supradimensionate marcate în magazinul online.

Transportul produselor peste 300 lei este gratuit, cu exceptia produselor supradimensionate. Atentie! In cazul produselor supradimensionate, costul coletului dvs (suma exacta) va va fi comunicat la preluarea comenzii de unul din operatorii nostri si va figura pe factura pe care o primiti in momentul livrarii produselor.

In cazul in care solicitati livrarea prin Fan Courier taxa de livrare pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a acestui transportator, se majoreaza cu 1 Leu/Km suplimentar. In aceste localitati, livrarea coletelor voluminoase (0,5 - 1 m3) NU este garantata!

2.  7-10 zile Transport alternativ

Plastor Trading va pune la dispozitie aceasta varianta alternativa de transport, cu autovehiculele companiei, aplicata in cazul produselor supradimensionate.

Costurile acestui tip de transport va vor fi comunicate telefonic de operatorii nostri.

Livrarea se va face in aprox. 7-10 zile lucratoare.

Procesare comenzi/Livrare

Livrarea produselor comandate de pe site-ul nostru  se efectueaza pe tot teritoriul Romaniei indiferent de cantitatea comandata, sau valoarea comenzii.

Dupa efectuarea comenzii veti primi un e-mail prin care vi se va comunica numarul si detaliile comenzii dvs. Din acest moment echipa Plastor Trading va depune toate eforturile necesare pentru a va onora comanda in cel mai scurt timp posibil.

Preluarea comenzilor se va face de luni pana vineri, in intervalul orar 08:30-16:30, insa comenzile preluate dupa ora 13:00,  vor fi  procesate a doua zi lucratoare.

Modalitati de livrare:

1. Comenzile vor fi livrate in 48-72 h prin GLS sau Fan Courier.

2. Comenzile care contin produse supradimensionate vor fi livrate cu autovehiculele companiei. Livrarea se va face in aproximativ 7-10 zile lucratoare.

In majoritatea cazurilor produsele comandate se afla pe stoc .

Pot aparea insa si cazuri in care unul din produsele comandate de dumneavoastra sa nu se afle pe stoc, iar in aceasta situatie va va fi comunicat de catre unul din operatorii nostrii data aproximativa la care produsele vor fi disponibile. 

Livrarea produselor se va face la adresa pe care ati specificat-o in momentul plasarii comenzii.

Veti fi contactati in prealabil de curier pentru livrarea coletului.