Livrare & Returnare

Costuri livrare

1.  48-72 h Transport Fan Courier

Costul de transport se calculeaza in functie de greutatea volumetrica a comenzii dvs.

Un cost estimativ de transport va fi vizibil in momentul efectuarii comenzii.

Atentie! Costul afisat in momentul plasarii comenzii este un cost estimativ. Costul real al coletului dvs (suma exacta) va va fi comunicat inainte de livrare de unul din operatorii nostri  si va figura pe factura pe care o primiti in momentul livrarii produselor.

Costul mediu de transport pentru un colet avand greutatea intre 0.5 kg si 2 kg, este de aproximativ 20 ron/colet.

Suma exacta va va fi comunicata telefonic, dupa plasarea comenzii.

Transportul produselor mai voluminoase sau mai grele (bidoane, butoaie, navete) se taxeaza in plus cu 1.24 Lei/Kg suplimentar.

Taxa de livrare pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire FanCourier , se majoreaza cu 1 Leu/Km suplimentar. In aceste localitati,  livrarea coletelor voluminoase (0,5 - 1 m3) NU este garantata!

In acest caz, va rugam sa contactati telefonic fie operatorii nostri, fie operatorii de la FanCourier, la numarul de mai jos, sa intrebati daca dispun de masina mare pentru transportul coletelor voluminoase in localitatea dumneavoastra.

* Puteti contacta operatorii de la Fan Courier la nr de tel. 021 9336 sau online pe www.fancourier.ro.

2.  7-10 zile Transport alternativ

Plastor Trading va pune la dispozitie aceasta varianta alternativa de transport, mai economic, cu autovehiculele companiei.

Costurile acestui tip de transport va vor fi comunicate telefonic de operatorii nostri.

Livrarea se va face in aprox. 7-10 zile lucratoare.

Procesare comenzi/Livrare

Livrarea produselor comandate de pe site-ul nostru  se efectueaza pe tot teritoriul Romaniei indiferent de cantitatea comandata, sau valoarea comenzii.

Dupa efactuarea comenzii veti primi un e-mail prin care vi se va comunica numarul si detaliile comenzii dvs. Din acest moment echipa Plastor Trading va depune toate eforturile necesare pentru a va onora comanda in cel mai scurt timp posibil.

Preluarea comenzilor se va face de luni pana vineri, in intervalul orar 08:30-16:30, insa comenzile preluate dupa ora 13:00,  vor fi  procesate a doua zi lucratoare.

Modalitati de livrare:

1. Pentru comenzi cu o valoare mai mica de 200 ron - coletele vor fi livrate in 48-72 h prin Fan Courier.

2. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 200 ron - puteti opta atat pentru transportul prin Fan Courier, cat si pentru varianta de transport alternativ 7-10 zile.

Plastor Trading va pune la dispozitie aceasta varianta alternativa de transport, mai economic, cu autovehiculele companiei.

Costurile acestui tip de transport va vor fi comunicate telefonic de operatorii nostri.

Livrarea se va face in aprox. 7-10 zile lucratoare.

In majoritatea cazurilor produsele comandate se afla pe stoc .

Pot aparea insa si cazuri in care unul din produsele comandate de dumneavoastra sa nu se afle pe stoc, iar in aceasta situatie va va fi comunicat de catre unul din operatorii nostrii data aproximativa la care produsele vor fi disponibile. 

Livrarea produselor se va face la adresa pe care ati specificat-o in momentul plasarii comenzii.

Veti fi contactati in prealabil de curier pentru livrarea coletului.