*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Uscator rufe, Vip 30

125.52 lei
Cod produs: G1-10516380

10% Reducere la abonare newsletter
Uscatorul de rufe de tip turn, cu 3 nivele de rafturi, este alegerea perfecta pentru spatiile restranse, acesta putand fi folosit, gratie formei sale, si in cabinele de dus. Acesta este prevazut cu roti si protectie din plastic pe laterale si la colturi, pentru a evita deteriorarea peretilor. Capacitatea de uscare este de 30 m. Greutatea maxima de incarcare recomandata este de 20 kg

Brand Gimi
Dimensiuni produs desfacut L 70,5 cm x l 70,5 cm x h 131 cm
Dimensiuni produs inchis L 70,5 cm x l 4,5 cm x h 131 cm
Greutate 3,39 kg
Material otel, plastic (PP)
Suprafata uscare 30 m
Instructiuni Poate fi folosit si in cabinele de dus cu dimensiuni de cel putin 100 cm pe diagonal. Asezati rufele, in mod egal, pe toata suprafata uscatorului. Se recomanda curatarea uscatorului de rufe cu o laveta moale, umezita cu apa calduta. A se evita curatarea cu detergenti de tip pudra sau bureti abrazivi care in timp ar putea deteriora aspectul uscatorului de rufe. Dupa utilizare depozitati uscatorul in spatii ferite de umezeala sau de lumina directa a soarelui. Nu depasiti greutatea maxima de rufe recomandata de producator.
Gimi este un brand italian cu o gama completa de produse incluzand uscatoare de rufe, mese de calcat, accesorii diverse si cosuri pentru cumparaturi. Produsele sunt recunoscute pentru calitatea superioara, design-ul functional si inovator.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Vizualizate recent