*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Uscator rufe, Duo

208,49 lei
Cod produs: G1-10790030

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Uscatorul de rufe extensibil, cu aripi culisante, perfect pentru a fi utilizat atat in spatii inguste cat si in spatii mai generoase. Acesta este prevazut cu roti, un sistem de siguranta pentru a evita inchiderea accidentala si protectie din plastic pe laterale si la colturi, pentru a evita deteriorarea parchetului. Capacitatea de uscare este de 22 m. Greutatea maxima de incarcare recomandata este de 20 kg.

1 Review
Brand Gimi
Capacitate de uscare 22 m
Dimensiuni produs desfacut L 209 cm x l 59,5 cm x h 97 cm
Dimensiuni produs inchis L 59,5 cm x l 7 cm x h 129 cm
Greutate 3,4 kg
Greutate maxima de incarcare recomandata 20 kg
Material otel, plastic (PP)
Instructiuni Pentru a deschide cele doua aripi, tineti de uscator si glisati aripa in lateral. Repetati glisand si cealalta aripa in partea opusa. Asigurati-va ca ambele aripi sunt deschise simetric. Pentru a muta uscatorul cand este deschis, ridicati de partea opusa rotilor si impingeti sau trageti folosindu-va de rotile cu care este dotat. Asezati rufele, in mod egal, pe toata suprafata uscatorului. Se recomanda curatarea uscatorului de rufe cu o laveta moale, umezita cu apa calduta. A se evita curatarea cu detergenti de tip pudra sau bureti abrazivi care in timp ar putea deteriora aspectul uscatorului de rufe. Dupa utilizare depozitati uscatorul in spatii ferite de umezeala sau de lumina directa a soarelui.
Gimi este un brand italian cu o gama completa de produse incluzand uscatoare de rufe, mese de calcat, accesorii diverse si cosuri pentru cumparaturi. Produsele sunt recunoscute pentru calitatea superioara, design-ul functional si inovator.
Adauga Review
  • Onciul Decebal 13 Decembrie 2020, 11:32:31

    Multumit de produs, prompti, comunicativi, corecti !

    Echipa Plastor Trading 13 Decembrie 2020, 18:24:28

    Multumim frumos pentru comentriu si pentru aprecierea muncii colegelor noastre!

Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Vizualizate recent