*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Uscator rufe, Rotor 4

90,04 lei
Cod produs: G1-10717005

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Uscator de rufe cu prindere pe perete, cu 4 fire retractabile foarte rezistente, ideal pentru interior sau exterior, putand fi fixat oriunde doriti. Acesta este prevazut cu un sistem de siguranta pentru blocarea celor 4 fire. Cand este inchis, uscatorul poate fi folosit ca un cuier multifunctional. Capacitatea de uscare este de 14 m. Greutatea maxima de incarcare recomandata este de 8 kg.

0 Review
Brand Gimi
Capacitate de uscare 14 m
Dimensiuni produs desfacut L 360 cm x l 30 cm x h 8 cm
Dimensiuni produs inchis L 30 cm x l 8 cm x h 8 cm
Greutate 520 g
Greutate maxima de incarcare recomandata 8 kg
Material plastic (PP)
Instructiuni Odata ce produsul a fost montat si toate firele scoase, le puteti intinde rotind butonul lateral. Pentru a debloca, trageti butonul spre exterior si impingeti-l la loc pentru a bloca. Asezati rufele, in mod egal, pe toata suprafata uscatorului. Se recomanda curatarea uscatorului de rufe cu o laveta moale, umezita cu apa calduta. A se evita curatarea cu detergenti de tip pudra sau bureti abrazivi care in timp ar putea deteriora aspectul uscatorului de rufe. Dupa utilizare depozitati uscatorul in spatii ferite de umezeala sau de lumina directa a soarelui. Nu depasiti greutatea maxima de rufe recomandata de producator.
Gimi este un brand italian cu o gama completa de produse incluzand uscatoare de rufe, mese de calcat, accesorii diverse si cosuri pentru cumparaturi. Produsele sunt recunoscute pentru calitatea superioara, design-ul functional si inovator.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Vizualizate recent