-26%
*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Cutie pentru alimente, din sticla termorezistenta, capac din plastic, 1,2 litri, Fresh Food

29,60 lei 40,01 lei
Cod produs: PY-PS1200

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Cutia pentru alimente realizată din sticlă termorezistentă, are o durabilitate foarte mare, fiind de 3 ori mai rezistentă decât sticla obișnuită. Se poate folosi la temperaturi între -20 și +600 grade Celsius. Sticla oferă alimentelor o rezistență excelentă la oxidare, astfel alimentele depozitate în această cutie își păstrează prospețimea mai mult timp. Cutia pentru alimente are capac din plastic prevăzut cu garnitură din silicon și un sistem cu 4 clapete pentru închidere etanșă ce ajută la păstrarea prospețimii și a valorilor nutriționale ale alimentelor pentru timp îndelungat și, în același timp, împiedică vărsarea lichidelor. Este ușor de curățat, nu reține pete sau mirosuri. Poate fi introdusă în frigider, congelator sau cuptorul cu microunde și electric (fără capac), dar se recomandă evitarea șocurilor termice (nu se recomandă introducerea în cuptorul cu microunde imediat după scoaterea din frigider). Poate fi spalată, în condiții de siguranță, în mașina de spălat vase.

0 Review
Capacitate 1,2 litri
Dimensiuni produs L 17,5 cm x l 17,5 cm x h 6,5 cm
Greutate 755 g
Material plastic (PP), sticla termorezistenta, silicon
Instructiuni Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul sticlei. Pentru a spala cutia, aceasta se umple cu apa calduta si putin detergent, se lasa la inmuiat pentru cateva minute iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea cutiei la socuri mecanice pentru a preveni spargerea ei.
Plastor Trading va ofera o gama variata de cutii de alimente din sticla termorezistenta, ce pot fi folosite la temperaturi cuprinse între -20 grade și +600 grade Celsius, fiind perfecte pentru pastrarea prospețimii și a valorilor nutriționale pentru timp indelungat.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review