*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Espressor Inductie, 4 cesti, Tescoma

243,76 lei
Cod produs: TE-647104

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Preparați un espresso de calitate cu același gust, pe care experții îl pregătesc acasă în Italia. Cafetiera eleganta este excelenta pentru prepararea tradițională a cafelei espresso pe o plită cu inductie, gaz, electrică sau vitroceramică. Cafetiera este fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate, mâner ergonomic din plastic termorezistent care nu arde, prevazut cu garnitura din silicon.

0 Review
Brand Tescoma
Capacitate 240 ml
Culoare argintiu
Material otel inoxidabil, plastic (PP)
Instructiuni Savureaza o cafea de calitate in cateva minute. Umple recipientul cu apă, adauga cafea măcinată fin, pune pe plită să fiarbă și gata! Te poti bucura de un espresso excelent! Cafetierea este perfecta pentru a pregati 4 cesti de cafea. Se recomanda spalarea, dupa fiecare utilizare, cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul cafetierei. A se evita supunerea cafetierei la socuri mecanice. Nu poate fi spalata in masina de spalat. Nu poate fi introdusa in cuptorul cu microunde sau cuptorul traditional. A nu se lasa la indemana copiilor!

Aparatele de cafea traditionale din otel inoxidabil sunt fabricate din materiale de inalta calitate, care asigura o mai buna fiabilitate ... si o cafea excelenta si aromata!

Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Vizualizate recent