*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Tigaie pentru clatite, diametru 31 cm, Gran Gourmet

194,15 lei
Cod produs: T2-BJ062313320002
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading.

Tigaia din aluminiu cu 8 straturi antiaderente, 5 din aceste straturi sunt intarite cu particule minerale Quarzotek Pro, este super rezistenta, sigura si versatila, fiind perfecta pentru orice reteta. Are o rezistenta de pana la 230 grade Celsius in cuptorul traditional, caldura distribuindu-se pe toata suprafata tigaii, transformand gatitul intr-o experienta placuta. Manerul ergonomic din otel si silicon face gatitul in cuptorul traditional sigur. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Potrivita pentru toate sursele de caldura, cu exceptia inductiei. Tigaia nu contine nichel, metale grele sau PFOA, fiind sigura pentru sanatate. A nu se lasa la indemana copiilor.

6 Reviews
Brand TVS
Dimensiuni produs Ø 31 cm x h 3 cm
Greutate 927 g
Material aluminiu antiaderent cu particule minerale Quarzotek Pro, otel si silicon
Surse caldura Potrivita pentru toate sursele de caldura inclusiv cuptor cu gaz sau cuptor electric, cu exceptia inductiei si a cuptorului cu microunde.
Temperatura maxima suportata 230° Celsius
Instructiuni Instructiuni de folosire: inainte de utilizare, tigaia se spala si se sterge, se unge cu ulei sau unt. A se evita folosirea ustensilelor metalice. Nu se recomanda taierea preparatelor direct in tigaie, pentru a nu distruge peretii acesteia. Nu supraincalziti tigaia goala. Lasati sa se raceasca in intregime inainte de spalare si spalati cu detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergent de tip pudra care ar putea deteriora peretii. Daca este excesiv de murdara lasati la inmuiat. Potrivita pentru toate sursele de caldura, inclusiv cuptorul traditional, cu exceptia inductiei. Tigaia nu se introduce in cuptorul cu microunde. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Tigaia nu contine nichel, metale grele sau PFOA.
Linia Gran Gourmet de la TVS cuprinde o gama larga de cratite si tigai din aluminiu cu opt straturi antiaderente, cinci din aceste straturi sunt intarite cu particule minerale Quarzotek Pro, ce ofera produselor o rezistenta ridicata, facandu-le sigure si versatile. Manerele din otel si silicon le confera un plus, facand gatitul in cuptorul traditional posibil si sigur.
Adauga Review
  • 16 Mai 2020, 21:25:02

  • 14 Mai 2020, 09:32:24

  • 07 Mai 2020, 09:45:15

  • 04 Mai 2020, 20:44:44

  • 13 Aprilie 2020, 22:22:46

  • 26 Octombrie 2019, 06:53:03

Adauga Review
Adauga Review