*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Uscator rufe, Modular 3 Lux

Cod produs: G1-10510290
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading.

Uscatorul de rufe de tip turn, cu 3 nivele de rafturi pliabile, este alegerea perfecta pentru spatiile restranse, acesta putand fi folosit atat complet deschis cat si pe jumatate deschis, in functie de cantitatea de haine pe care trebuie sa o uscati. Gratie formei sale acesta poate fi utilizat si in cabinele de dus. Acesta este prevazut cu roti, protectie din plastic pe laterale si la colturi, pentru a evita deteriorarea peretelui si 2 carlige pentru umerase. Capacitatea de uscare este de 30 m. Greutatea maxima de incarcare recomandata este de 20 kg

Brand Gimi
Dimensiuni produs desfacut L 71 cm x l 71 cm x h 132 cm
Dimensiuni produs inchis L 71 cm x l 5 cm x h 132 cm
Greutate 3,7 kg
Material aluminiu
Instructiuni Poate fi folosit si in cabinele de dus cu dimensiuni de cel putin 100 cm pe diagonal. Asezati rufele, in mod egal, pe toata suprafata uscatorului. Se recomanda curatarea uscatorului de rufe cu o laveta moale, umezita cu apa calduta. A se evita curatarea cu detergenti de tip pudra sau bureti abrazivi care in timp ar putea deteriora aspectul uscatorului de rufe. Dupa utilizare depozitati uscatorul in spatii ferite de umezeala sau de lumina directa a soarelui. Nu depasiti greutatea maxima de rufe recomandata de producator.
Gimi este un brand italian cu o gama completa de produse incluzand uscatoare de rufe, mese de calcat, accesorii diverse si cosuri pentru cumparaturi. Produsele sunt recunoscute pentru calitatea superioara, design-ul functional si inovator.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review