*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Uscator calorifer, Pliko

40,98 lei
Cod produs: G1-10620058

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Uscatorul de rufe cu brate ajustabile, extrem de compact, este ideal pentru calorifer, balcon, peretele cabinei de dus sau spatiile reduse. Bratele sunt pliabile, fiind perfecte pentru o depozitare fara probleme. Capacitatea de uscare este de 3,5 m. Greutatea maxima de incarcare recomandata este de 5 kg.

0 Review
Brand Gimi
Capacitate de uscare 3,5 m
Dimensiuni produs desfacut L 55,5 cm x l 28,5 cm x h 13 cm
Dimensiuni produs inchis L 28,5 cm x l 4 cm x h 55,5 cm
Greutate 400 g
Greutate maxima de incarcare recomandata 5 kg
Material plastic
Instructiuni Pentru a prinde uscatorul de rufe, apasati butoanele de pe brate si trageti, cu atentie, de partea glisanta. Cuplati uscatorul de rufe de suportul dorit si impingeti, cu atentie, pana nu mai exista spatiu liber. Aveti posibilitatea de a regla latimea bratelor, glisand de-a lungul sinelor. Asezati rufele, in mod egal, pe toata suprafata uscatorului. Se recomanda curatarea uscatorului de rufe cu o laveta moale, umezita cu apa calduta. A se evita curatarea cu detergenti de tip pudra sau bureti abrazivi care in timp ar putea deteriora aspectul uscatorului de rufe. Dupa utilizare depozitati uscatorul in spatii ferite de umezeala sau de lumina directa a soarelui. Nu depasiti greutatea maxima de rufe recomandata de producator.
Gimi este un brand italian cu o gama completa de produse incluzand uscatoare de rufe, mese de calcat, accesorii diverse si cosuri pentru cumparaturi. Produsele sunt recunoscute pentru calitatea superioara, design-ul functional si inovator.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Vizualizate recent