*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Uscator rufe, Extension

Cod produs: G1-10250050
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading.

Uscatorul de rufe extensibil, perfect pentru a fi utilizat atat in spatii inguste cat si in spatii mai generoase, putand fi extins de la 107 cm la 180 cm. Uscatorul de haine este ideal datorita firelor groase, care permit uscarea rufelor fara a le crea cute. Acesta este prevazut pe exterior cu o bara suplimentara pentru haine voluminoase, mici agatatori ideale pentru uscarea rufelor de mici dimensiuni, roti, un sistem de siguranta pentru a evita inchiderea accidentala si protectie din plastic pentru colturi. Capacitatea de uscare este de 20 m. Greutatea maxima de incarcare recomandata este de 25 kg

0 Review
Brand Gimi
Dimensiuni produs desfacut L 180 cm x l 57 cm x h 94 cm
Dimensiuni produs inchis L 57 cm x l 7,5 cm x h 131,5 cm
Greutate 5,35 kg
Material aluminiu
Instructiuni Pentru a utiliza bara suplimentara pentru haine voluminoase, apasati butonul de pe partea laterala a barei detasabile si fixati-o pe piciorul uscatorului de rufe. Pentru o stabilitate maxima, pastrati bara detasabila pe piciorul uscatorului. Asezati rufele, in mod egal, pe toata suprafata uscatorului. Se recomanda curatarea uscatorului de rufe cu o laveta moale, umezita cu apa calduta. A se evita curatarea cu detergenti de tip pudra sau bureti abrazivi care in timp ar putea deteriora aspectul uscatorului de rufe. Dupa utilizare depozitati uscatorul in spatii ferite de umezeala sau de lumina directa a soarelui. Nu depasiti greutatea maxima de rufe recomandata de producator.
Gimi este un brand italian cu o gama completa de produse incluzand uscatoare de rufe, mese de calcat, accesorii diverse si cosuri pentru cumparaturi. Produsele sunt recunoscute pentru calitatea superioara, design-ul functional si inovator.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent