*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Ghiveci suspendat, Violeta

Acest produs nu mai face parte din oferta Plastor Trading.
Cod produs: 12494GRVIO

Ghivecele Violeta au un aspect clasic, fiind ideale pentru orice tip de planta sau floare sub forma de tufa. Acestea sunt produse in Romania din materiale plastice rezistente, sunt disponibile in nuanta clasica maro teracota. Ghiveciul se poate folosi atat pe suprafete normale, ca atare, cat si atarnat, impreuna cu agatatoarea complementara.

0 Review
Plastor Trading va ofera o gama foarte larga si diversificata de articole de gradina. De la ghivece decorative pana la ghivece de rasad, de la culori clasice pana la culori vii, moderne, in toate dimensiunile, articolele noastre de gradina isi vor gasi locul si utilitatea in orice gospodarie.
Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, calitatea inalta fiind principala lor caracteristica.

Gama noastra de gradina cuprinde:

- ghivece si jardiniere cu design clasic sau cu design modern, culori clasice sau culori vii, dimensiuni mari, medii sau mici, potrivite oricarei plante sau flori;
- accesorii foarte utile dumneavoastra, care se pot folosi fie ca atare, fie vin in completarea produselor din gama: farfurii pentru ghivece, tavi pentru jardiniere, rezerve de apa, stropitori, agatatori de ghivece;
- ghivece si tavi de rasad, cu forme si utilitati specifice diverse, perfecte pentru cultivarea si productia de plante sau flori in sere, gradini sau Terase.

Alegeti articolele noastre de gradina, fie ca urmariti utilitatea produselor, fie ca va doriti produse care sa complimenteze florile dumneavoastra preferate!
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review