*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Strecuratoare Cosmo, cu manere si suport, diametru 30 cm

76,00 lei
Cod produs: VC-SP003-MMC-0005% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

O strecuratoare stelara. De ce stelara? Gratie gaurilor aranjate sub forma unei constelatii. Strecuratoarea Cosmo a fost conceputa pentru a asigura usurinta in timpul utilizarii. Dispunerea orificiilor – pe intreaga suprafata a strecuratorii cu exceptia zonei manerelor – protejeaza mainile de aburii rezultati la scurgerea alimentelor fierbinti. Orificiile sunt inguste la interior si largi la exterior astfel apa se va prelinge fara a stropi, alimentele nu se vor scurge iar, dupa utilizare, curatarea strecuratoarei se va face cu usurinta. Strecuratoarea este prevazuta cu patru picioare integrate in formele sinoase ale acesteia si ii ofera o stabilitate excelenta. Aceasta strecuratoare detinatoare a unui premiu Red Dot are un design distinctive, care este atragator din punct de vedere vizual si, in plus, ii accentueaza usurinta de utilizare.

0 Review
Brand Blim+
Culoare alb
Dimensiuni produs L 32 cm x l 25 cm x h 14 cm
Greutate 353 g
Material plastic (PP)
Caracteristici Intreaga colectie este proiectata si produsa 100% in Italia, avand in prim plan un design inovativ si functional. Produsele sunt prietenoase cu mediul fiind 100% reciclabile. Produsele sunt non-toxice si antibacteriene, rezistente la soc si durabile in timp. Toate produsele sunt complementare.

Colectia Create - Creativitate si pasiune: placerea de a crea in armonie.
Culoarea, functionalitatea si versatilitatea se unesc pentru a crea elemente cu un design autentic si unic, conceputa pentru bucatarie si pentru prepararea mancarurilor, nascuta pentru a infrumuseta micile gesturi zilnice. Rezultatul este o colectie iconica si incluziva, Colectia Create, care imbratiseaza diferite tipuri de bucatarii si stiluri de viata.
Obiectele sunt placute la atingere si se caracterizeaza prin culori captivante si in tendinta, trei dintre culori fiind inspirate din natura – ocean, padure si desert – in diferite nuante pentru a fi usor de asortat, niciodata monotone dar intotdeauna moderne.

Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review