*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Set 3 recipiente cu capac, 700 ml, Opa

62,33 lei
Cod produs: N1-7665



5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produs indisponibil momentan
Doriti sa va anuntam cand este disponibil produsul?
Accept

Setul de recipiente realizat din sticla termorezistenta, are o durabilitate foarte mare, fiind de 3 ori mai rezistenta decat sticla obisnuita. Sticla ofera alimentelor o rezistenta excelenta la oxidare, astfel alimentele depozitate in aceste recipiente isi pastreaza prospetimea mai mult timp. Recipientele au capace din plastic pentru inchidere etansa ce ajuta la pastrarea prospetimii si a valorilor nutritionale ale alimentelor pentru timp indelungat si, in acelasi timp, impiedica varsarea lichidelor. Sunt usor de curatat, nu retin pete sau mirosuri. Pot fi spalate, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Pot fi introduse in frigider, congelator sau cuptorul cu microunde (fara capac), dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider). Nu se foloseste in cuptorul traditional. A nu se lasa la indemana copiilor.

0 Review
Brand Nadir
Capacitate 700 ml
Culoare albastru
Dimensiune set L 34,4 cm x l 11,1 cm x h 12,1 cm
Dimensiuni produs Ø 10,4 cm x h 13,2 cm
Greutate set 1,10 kg
Material plastic (PP), sticla termorezistenta
Instructiuni Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul recipientului. Pentru a spala recipientul, acesta se umple cu apa calduta si putin detergent, se lasa la inmuiat pentru cateva minute iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea recipientului la socuri mecanice pentru a preveni spargerea lui. Poate fi spalat in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile recipientului in stare perfecta. Poate fi introdus in frigider sau cuptorul cu microunde, dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers). Recipientul nu contine BPA (substanta organica daunatoare pentru organism), fiind sigur pentru sanatate.
Marinex inseamna traditie si calitate ce atinge cele mai exigente standarde. Colorex de la Marinex va ofera o gama de cani de apa si recipiente de depozitare de forme si litraje diferite, cu un design modern si indraznet ce se caracterizeaza prin rezistenta ridicata la zgarieturi, socuri mecanice sau termice. Toate produsele Marinex sunt certificate conform standardelor BSI (British Standards Institution).
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent