*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Set 12 clame pentru pungi, 4 buc. x 10 cm + 4 buc. x 8 cm + 4 buc. x 5,5 cm

5,38 lei
Cod produs: R3-912878

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Setul de doisprezece clame din plastic rezistent, perfecte pentru sigilarea pungilor, asigura prospetimea alimentelor pentru o durata de timp mai lunga. Rezista la temperaturi joase, putand fi introduse, in conditii de siguranta, in frigider. Pot fi spalate, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. A nu se lasa la indemana copiilor.

2 Reviews
Dimensiune set L 14 cm x l 14 cm x h 2 cm
Greutate set 75 g
Material plastic (PP)
Plastor Trading va ofera o gama foarte larga si diversificata de ustensile si accesorii pentru bucatarie. De la ustensile necesare pentru gatit pana la accesorii pentru decorarea mesei si la articole pentru pastrarea alimentelor, de la culori clasice pana la culori vii, moderne, in toate dimensiunile, articolele noastre de bucatarie isi vor gasi locul si utilitatea in orice gospodarie. Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, calitatea inalta fiind principala lor caracteristica.
Adauga Review
  • Iftode 28 Septembrie 2020, 16:05:00

  • Iftode Andrei 28 Septembrie 2020, 14:23:03

    Probabil asta e produsul de care sunt dezamagit din comanda data. Se pare ca inca nu le adaptez corect la pungile folosite. Se inchid greu si închizătoare pare fragila, desi inca nu s-a rupt niciuna. Probabil, funcționează mai bine pe pungi subtiri.

    Echipa Plastor Trading 28 Septembrie 2020, 15:54:07

    Multumim si pentru acest comentariu! Sunteti indiscutabil un client foarte greu de multumit. Va declarati dezamagit de faptul ca inca nu ati reusit sa le folositi corect si ca inca nu s-a rupt nici o balama?! :)

Adauga Review
Adauga Review