*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Stingator pulbere, 4 kg

128,74 lei
Cod produs: 62104
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading.

Se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A, B, C, in spatii inchise sau deschise - mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, etc., precum si asupra incaperilor cu echipamente electrice cu tensiuni pana la 1000 V – computere, centrale telefonice, transformatoare, etc. Stingatorul are eficienta de stingere mare, cu o usoara punere in functiune si operare. Stingatorul este prevazut cu furtun de defulare asamblat cu duza de evacuare. Stingatorul nu este periculos pentru sanatatea omului sau a mediului.

Dimensiuni Ø 13 cm x h 44 cm
Greutate 6,18 kg
Material otel, cauciuc
Presiune de lucru 14 bari
Presiune de proba 25 bari
Instructiuni Verificarea stingatorului se face cel putin o data la 30 de zile, prezenta acului indicator al manometrului in zona verde confirmand functionalitatea stingatoului. Stingatorul poate fi reincarcat dupa utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor.
Plastor Trading va ofera o gama larga si diversificata de articole industriale, incluzand navete, carucioare pentru navete, containere, rezervoare cu grilaj metalic, bidoane si flacoane, europaleti, folii, cutii etajabile, scaune stadion, articole pentru zugravit, auto, stingatoare, roti industriale, perii sarma sau galeti si vase mortar. Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, de calitate si cu un design functional si practic.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent