*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Masca de uz personal

4,02 lei
Cod produs: 63266
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Masca de uz personal cu 3 straturi de filtre protectoare, protejeaza impotriva stropilor, bacteriilor, particulelor, prafului, polenului si a diversilor factori contaminanti; stratul exterior blocheaza particulele mari.

Utilizare: 1. tine partea de culoare inchisa a mastii orientata spre exterior; 2. aseaza masca astfel incat sa iti acopere nasul si gura, si fixeaza masca pe urechi cu ajutorul suporturilor elastice; 3. trage in sus si in jos masca si ajusteaza banda din jurul nasului pentru a se potrivi formei fetei tale.

Precautii: Masca de unica folosinta. Este recomandata inlocuirea mastii cu o masca noua dupa 8 ore de purtare continua.

Masca respecta standardul EN 149:2001+A1:2009

Depozitare: se recomanda depozitarea in loc racoros, uscat, departe de lumina directa a soarelui.

0 Review
Dimensiuni L 17,5 cm x l 9,5 cm
Greutate 4 g
Material poliester, polipropilena netesute
Instructiuni 1. fixeaza masca pe urechi cu ajutorul suporturilor elastice; 2. asigura-te ca banda de pe nas se muleaza perfect pe forma acestui fara a exista goluri; 3. trage masca in jos astfel incat sa iti acoperi in intregime gura.
Plastor Trading va ofera o gama larga si diversificata de articole industriale, incluzand navete, carucioare pentru navete, containere, rezervoare cu grilaj metalic, bidoane si flacoane, europaleti, folii, cutii etajabile, scaune stadion, articole pentru zugravit, auto, stingatoare, roti industriale, perii sarma sau galeti si vase mortar. Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, de calitate si cu un design functional si practic.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent