*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Set sampon si ceara auto

18,19 lei
Cod produs: 61133
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Nanoparticulele continute de sampon sunt de pana la 250 de ori mai mici decat particulele standard continue de sampoane, ajutand la penetrarea in mod active chiar in cele mai mici asperitati. In acest mod poate indeparta perfect murdaria de pe suprafetele masinii. Nanoparticulele umplu chiar si cele mai mici zgarieturi si creeaza un strat protector pentru masina impotriva factorilor atmosferici, de asemenea ele protejeaza culoarea masinii. Nediluat, samponul se poate folosi pentru locuri specifice de murdarie (insect, pasari). Samponul continue ceara, asigurand redarea stralucirii si culorii initiale. Contine filtru UV prevenind decolorarea produsa de razele solare. Samponul cu ceara este super concentrate, continand maximul de elemente de curatare si ceara va asigura pana la 32 de spalari.

0 Review
Dimensiuni Ø 8,3 cm x h 24,5 cm
Greutate 1,04 kg
Material plastic (PP)
Instructiuni Spalati masina cu apa in intregime, combinati 10 litri de apa cu un capac de sampon, spalati masina folosind un burete sau o perie fina, clatiti bine cu apa curate. A nu se lasa la indemana copiilor.
Plastor Trading va ofera o gama larga si diversificata de articole industriale, incluzand navete, carucioare pentru navete, containere, rezervoare cu grilaj metalic, bidoane si flacoane, europaleti, folii, cutii etajabile, scaune stadion, articole pentru zugravit, auto, stingatoare, roti industriale, perii sarma sau galeti si vase mortar. Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, de calitate si cu un design functional si practic.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent