*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Viziera rabatabila din policarbonat

42,50 lei
Cod produs: 63265

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Viziera de protectie realizata din policarbonat de 0,5 mm (material plastic cu transparenta foarte ridicata), ce poate fi sterilizata prin metode chimice sau la UV si reutilizata.

Viziera este prevazuta cu un sistem de prindere cu ajutorul unui elastic ce permite reglarea acesteia dupa circumferinta capului.

Banderola de prindere frontala este realizata din poliuretan moale la atingere, ce se muleaza usor pe forma fetei si ofera un confort ridicat.

Datorita niturilor de prindere scutul vizierei este rabatabil si reglabil in diverse unghiuri.

Viziera este utila ca echipament de protectie personala, formand o bariera intre fata purtatorului si factorii externi, fiind un scut extrem de util in actualul contex sanitar.

Gradul de transparenta al vizierei este foarte ridicat, asigurand o vedere clara fara a distorsiona.

Marimea vizierei este universala gratie sistemului de strangere cu banda de elastic lata ce permite o plaja nelimitata de reglaje in ceea ce priveste circumferinta capului, astfel viziera este pretabila pentru folosirea in combinatii cu alte sisteme precum ochelari de protectie, ochelari de vedere, masti, etc. Datorita benzii din elastic late viziera are o prindere fixa pe cap oferind, in acelasi timp, confort si posibilitatea de a o inlatura cu usurinta.

Scutul frontal este foarte generos - latime 34 cm x inaltime 28 cm - oferind o protectie foarte buna fetei purtatorului. Forma ergonomica a scutului frontal ofera posibilitatea de a purta viziera impreuna cu diverse combinezoane, adaptandu-se perfect formei pieptului si asigurand protectie impotriva factorilor externi.

Scutul frontal are folie de protectie impotriva zgarieturilor pe ambele parti, in acest fel asiguram o protectie suplimentara vizierei in timpul transportului.

4 Reviews
Brand Plastor
Dimensiuni l 34 cm x h 28 cm
Greutate 87 g
Material policarbonat
Plastor Trading va ofera o gama larga si diversificata de articole industriale, incluzand navete, carucioare pentru navete, containere, rezervoare cu grilaj metalic, bidoane si flacoane, europaleti, folii, cutii etajabile, scaune stadion, articole pentru zugravit, auto, stingatoare, roti industriale, perii sarma sau galeti si vase mortar. Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, de calitate si cu un design functional si practic.
Adauga Review
  • 14 Mai 2020, 13:26:32

  • 13 Mai 2020, 16:11:36

  • 13 Mai 2020, 16:11:34

  • 13 Mai 2020, 16:11:27

Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent