-10%
*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Cutie alimente cu capac ermetic, patrata, 500 ml, Marinex

18,15 lei 20,08 lei
Cel mai mic preț în ultimele 30 zile*: 12,50 lei (45%)
Cod produs: N1-MX-0723



5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Cutia pentru alimente realizata din sticla termorezistenta, are o durabilitate foarte mare, fiind de 3 ori mai rezistenta decat sticla obisnuita. Sticla ofera alimentelor o rezistenta excelenta la oxidare, astfel alimentele depozitate in aceasta cutie isi pastreaza prospetimea mai mult timp. Cutia are capac din plastic pentru inchidere etansa ce ajuta la pastrarea prospetimii si a valorilor nutritionale ale alimentelor pentru timp indelungat si, in acelasi timp, impiedica varsarea lichidelor. Este usor de curatat, nu retine pete sau mirosuri. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Poate fi introdusa in frigider, congelator sau cuptorul cu microunde (fara capac), dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider). Nu se foloseste in cuptorul traditional. A nu se lasa la indemana copiilor.

0 Review
Brand Marinex
Capacitate 500 ml
Culoare alb
Dimensiuni produs L 13,7 cm x l 13,7 cm x h 6,8 cm
Greutate 410 g
Material plastic (PP), sticla termorezistenta
Instructiuni Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul cutiei. Pentru a spala cutia, aceasta se umple cu apa calduta si putin detergent, se lasa la inmuiat pentru cateva minute iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea cutiei la socuri mecanice pentru a preveni spargerea ei. Poate fi spalata in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile cutiei in stare perfecta. Poate fi introdusa in frigider sau cuptorul cu microunde, dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers). Cutia nu contine BPA (substanta organica daunatoare pentru organism), fiind sigur pentru sanatate.
Marinex inseamna traditie si calitate ce atinge cele mai exigente standarde. Marinex va ofera o gama completa de vase de gatit, boluri si cani gradate de forme si litraje diferite, ce se caracterizeaza prin rezistenta ridicata la zgarieturi, socuri mecanice sau termice. Toate produsele Marinex sunt certificate conform standardelor BSI (British Standards Institution).
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review