*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Tava copt, adanca, 31x24 cm, Delicia

77,65 lei
Cod produs: TE-623020

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produs indisponibil momentan
Doriti sa va anuntam cand este disponibil produsul?
Accept

Tava adanca este excelenta pentru prepararea mancarurilor cu sos, fripturilor marinate, etc., datorita adancimii nu exista riscul scurgerii continutului in cuptor. Tava este acoperita cu strat antiaderent din xynflon (rasina siliconica), care impiedica supraincalzirea si permite coacerea uniforma a diverselor preparate. Va recomandam sa nu utilizati ustensile metalice in interiorul tavii. Potrivita pentru cuptoarele electrice, cu gaz si aer cald. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase.

0 Review
Brand Tescoma
Dimensiuni produs L 31 cm x l 24 cm x h 5,5 cm
Greutate 355 g
Material otel inoxidabil
Instructiuni Tava de copt Delicia este acoperita cu un strat foarte rezistent antiaderent care impiedica supraincalzirea si ajuta la coacerea uniforma a preparatelor. Instructiuni de folosire: inainte de utilizare, tava de copt se spala si se sterge, se unge, in strat subtire, cu ulei sau unt si, daca este necesar, se tapeteaza cu faina. A se evita folosirea ustensilelor metalice. Nu se recomanda taierea preparatelor direct in tava, pentru a nu distruge peretii acesteia. Nu supraincalziti tava goala. Lasati sa se raceasca in intregime inainte de spalare si spalati cu detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergent de tip pudra care ar putea deteriora peretii. Daca este excesiv de murdara lasati la inmuiat. Potrivita pentru cuptoarele electrice, cu gaz si cu aer cald. Poate fi spalata in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile tavii in stare perfecta.
Gama Delicia de la Tescoma este dedicata accesoriilor pentru copt semi-profesionale, caracterizate printr-un design functional si cu o utilitate extrem de variata care permit oricarei gospodine sa isi dea frau liber imaginatiei cand vine vorba de bunatati gastronomice.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent