*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Capac sticla

Acest produs nu mai face parte din oferta Plastor Trading.
Cod produs:

Capacul universal din sticla rezistenta se potriveste la toate vasele de gatit si tigaile cu diametrul corespunzator. Nu se introduce in cuptorul cu microunde sau cuptorul traditional. A nu se lasa la indemana copiilor.

0 Review
Brand Casa Plastor
Dimensiuni produs 32 cm x 8 cm
Greutate 815 g
Material plastic (PP), sticla
Instructiuni Se recomanda spalarea cu partea moala a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul capacului. Pentru a spala capacul, acesta se lasa la inmuiat in apa calduta si putin detergent, iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea capacului la socuri mecanice pentru a preveni spargerea lui. Poate fi introdus in frigider, dar se recomanda evitarea socurilor termice. A nu se pune capacul incins pe suprafete reci. Capacul nu se introduce in cuptorul cu microunde sau cuptorul traditional. Nu se recomanda spalarea in masina de spalat vase.
Plastor Trading va ofera o gama foarte larga si diversificata de ustensile si accesorii pentru bucatarie. De la ustensile necesare pentru gatit pana la accesorii pentru decorarea mesei si la aticole pentru pastrarea alimentelor, de la culori clasice pana la culori vii, moderne, in toate dimensiunile, articolele noastre de bucatarie isi vor gasi locul si utilitatea in orice gospodarie. Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, calitatea inalta fiind principala lor caracteristica.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent