-10%
*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Cos gunoi Trio, 25 litri, galben, alb si verde

133.57 lei 148.41 lei
Cod produs: T1-8105744

5% Reducere la abonare newsletter

Cosul de gunoi modular, Trio reprezinta alegerea perfecta pentru colectarea selectiva a deseurilor, atat pentru locuinta sau curtea dumneavoastra, cat si pentru mediul profesional, avand capace colorate potrivite colectarii selective. Cosul Trio este prevazut cu inel pentru prinderea sigura a sacului de gunoi, iar deschiderea se face cu usurinta, prin simpla ridicare a capacului. Cosul este produs din material plastic rezistent.

Capacitate 25 litri + 25 litri + 25 litri
Culoare galben, alb, verde
Dimensiune set L 77,5 cm x l 32,5 cm x h 47,4 cm
Greutate 900 g
Material plastic (PP)
Modular da

Plastor Trading va ofera o gama completa si variata de produse pentru curatenie, incluzand cosuri de gunoi, pubele si europubele, containere, maturi, perii, seturi pentru pardoseala sau presuri, toate produsele fiind de calitate si cu un design functional si practic.

Adauga Review
  • Iftode Andrei 28 Septembrie 2020, 14:25:47

    O achiziție utila. Imi place ca au venit cu stikere pentru o identificare usoara a reciclabilelor. Nu sunt ele cele mai elegante, dar merg destul de bine ascuse sub o masca de chiuveta sau in vreo nișă.

    Echipa Plastor Trading 28 Septembrie 2020, 15:52:02

    Multimim pentru comentariu! Vom incerca sa sugeram producatorului sa fie mai atent la eleganta produsului, ca doar e vorba de un cos de gunoi :)

Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Vizualizate recent