*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Uscator rufe, Garden Steel

150.85 lei
Cod produs: G1-102501005% Reducere la abonare newsletter

Uscatorul de rufe solid si robust, este ideal pentru a fi montat in gradina, avand patru setari de inaltime diferite, este perfect pentru hainele mari sau voluminoase. Uscatorul de rufe este dotat cu un suport din plastic rezistent, perfect pentru o fixare sigura. Greutatea maxima de incarcare recomandata este de 20 kg.

Brand Gimi
Dimensiuni produs desfacut L 161 cm x l 150 cm x h 170,5 cm
Dimensiuni produs inchis L 11,5 cm x l 10,5 cm x h 166 cm
Greutate 2.67
Material aluminiu
Instructiuni Asezati rufele, in mod egal, pe toata suprafata uscatorului. Se recomanda curatarea uscatorului de rufe cu o laveta moale, umezita cu apa calduta. A se evita curatarea cu detergenti de tip pudra sau bureti abrazivi care in timp ar putea deteriora aspectul uscatorului de rufe. Dupa utilizare depozitati uscatorul in spatii ferite de umezeala sau de lumina directa a soarelui. Nu depasiti greutatea maxima de rufe recomandata de producator.
Observatii Capacitatea de uscare este de 30 metri.

Gimi este un brand italian cu o gama completa de produse incluzand uscatoare de rufe, mese de calcat, accesorii diverse si cosuri pentru cumparaturi. Produsele sunt recunoscute pentru calitatea superioara, design-ul functional si inovator.

Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Vizualizate recent