*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Set 10 cutii alimente, patrate, Mix

221,30 lei
Cod produs: R1-7L56
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Setul de cutii alimente este alegerea perfecta prin care va veti putea bucura de toate caracteristicile speciale a gamei Rubbermaid. Setul contine zece cutii alimente din plastic foarte rezistent, capace ce asigura inchiderea etansa si impiedica varsarea lichidelor. Doua cutii special concepute pentru a crea un mediu optim fructelor sau legumelor depozitate, acestea se vor pastra proaspete pentru un timp cu 33% mai mare decat in alte cutii alimente. Acestea sunt dotate cu gratare care vor ajuta la pastrarea produselor uscate, separandu-le de sucul scurs si asigurand fluxul de aer pentru a preveni deteriorarea. Doua cutii alimente fabricate dintr-un plastic special, Tritan, ce combate cresterea numarului de bacterii care cauzeaza mirosurile neplacute sau petele, pastrand un aspect si un miros proaspat chiar si dupa o utilizare indelungata. Trei cutii alimente cu capace cu click si garniture de cauciuc incorporate ce asigura inchiderea etansa si impiedica varsarea lichidelor. Si alte trei cutii alimente din plastic foarte rezistent si capace cu inchidere etansa, perfecte pentru pastrarea si transportul alimentelor. Capacele si cutiile sunt usor stivuibile intre ele, astfel veti evita ratacirea lor si veti ocupa mai putin spatiu in dulap. Pot fi introduse in frigider, congelator sau cuptorul cu microunde (fara capac), dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers). Pot fi spalate, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase.

0 Review
Culoare rosu, verde
Dimensiune set L 30 cm x l 19 cm x h 24 cm
Greutate set 1,69 kg
Material plastic (PP)
Caracteristici Setul de cutii alimente este fabricat dintr-un plastic foarte rezistent. Capace cu inchidere etansa, usor de indepartat .Cutiile si capacele sunt stivuibile, pentru o depozitare mai usoara. Gratare special concepute pentru a pastra prospetimea alimentelor un timp indelungat. Cutiile alimente nu contin BPA (substanta organica daunatoare pentru organism), fiind sigure pentru sanatate.
Rubbermaid este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de articole de uz casnic, brandul fiind cunoscut pentru calitatea si utilitatea produselor, acestea pastrandu-si caracteristicile chiar si dupa o utilizare indelungata.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent