*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Cutie alimente, dreptunghiulara, 9,5 litri, Lock Its

83.97 lei
Cod produs: R1-7L04

10% Reducere la abonare newsletter
Cutia de alimente este fabricata dintr-un plastic foarte rezistent, capac cu click ce asigura inchiderea etansa si impiedica varsarea lichidelor. Capacul are garnitura de cauciuc incorporata, ceea ce faciliteaza curatarea lui. Poate fi introdusa in frigider, congelator sau cuptorul cu microunde (fara capac), dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers). Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase.

Capacitate 9,5 litri
Dimensiuni produs L 42 cm x l 30 cm x h 14 cm
Greutate 730 g
Material plastic (PP)
Caracteristici Cutia este fabricata dintr-un plastic foarte rezistent. Capacul cu click si garnitura de cauciuc incorporata asigura inchidere etansa si indepartarea usoara. Cutia de alimente nu contin BPA (substanta organica daunatoare pentru organism), fiind sigura pentru sanatate.

Rubbermaid este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de articole de uz casnic, brandul fiind cunoscut pentru calitatea si utilitatea produselor, acestea pastrandu-si caracteristicile chiar si dupa o utilizare indelungata.

Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Vizualizate recent