*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Set 4 cutii alimente, patrate, Produce Saver

112,15 lei
Cod produs: R1-7J93
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Setul de cutii alimente fabricat dintr-un plastic foarte rezistent, capace flexibile ce asigura inchiderea etansa si impiedica varsarea lichidelor, este special conceput pentru a crea un mediu optim fructelor sau legumelor depozitate, acestea se vor pastra proaspete pentru un timp cu 33% mai mare decat in alte cutii alimente. Cutiile sunt dotate cu gratare care vor ajuta la pastrarea produselor uscate, separandu-le de sucul scurs si asigurand fluxul de aer pentru a preveni deteriorarea. Poate fi introdus in frigider, congelator sau cuptorul cu microunde (fara capac), dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers). Poate fi spalat, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase.

0 Review
Capacitate 480 ml (x 2) + 1,2 litri + 3,3 litri
Culoare verde
Dimensiune set L 25,5 cm x l 25,5 cm x h 22,5 cm
Greutate set 1,03 kg
Material plastic (PP)
Caracteristici Setul de cutii alimente este fabricat dintr-un plastic foarte rezistent. Capace cu inchidere etansa, usor de indepartat. Cutiile si capacele sunt stivuibile, pentru o depozitare mai usoara. Gratare special concepute pentru a pastra prospetimea alimentelor un timp indelungat. Cutiile alimente nu contin BPA (substanta organica daunatoare pentru organism), fiind sigure pentru sanatate.
Rubbermaid este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de articole de uz casnic, brandul fiind cunoscut pentru calitatea si utilitatea produselor, acestea pastrandu-si caracteristicile chiar si dupa o utilizare indelungata.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review