-26%
*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Cana gradata cu capac, 1,5 litri, Delicia

71,25 lei 96,36 lei
Cel mai mic preț în ultimele 30 zile*: 51,67 lei (38%)
Cod produs: TE-630414

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Cana imprimata cu linii gradate pentru masurarea cu precizie a lichidelor si a alimentelor uscate. Aceasta este fabricata din plastic rezistent. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. A nu se introduce in cuptorul cu microunde.

1 Review
Brand Tescoma
Capacitate 1,5 litri
Dimensiuni produs Ø 15 cm x h 14 cm
Material plastic (PP)
Instructiuni Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul canii. Pentru a spala cana, aceasta se umple cu apa calduta si putin detergent, se lasa la inmuiat pentru cateva minute iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea canii la socuri mecanice pentru a preveni spargerea ei. Poate fi spalata in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile canii in stare perfecta. Poate fi introdusa in frigider, dar se recomanda evitarea socurilor termice.

Gama Delicia de la Tescoma este dedicata accesoriilor pentru copt semi-profesionale, caracterizate printr-un design functional si cu o utilitate extrem de variata care permit oricarei gospodine sa isi dea frau liber imaginatiei cand vine vorba de bunatati gastronomice.

Adauga Review
  • BARDASU CORNELIA 20 Ianuarie 2020, 16:20:36

    Recomand!

    Echipa Plastor Trading 12 Iunie 2020, 11:48:18

    Multumim frumos pentru raspuns si apreciere!

Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent