*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Oala sos cu capac, 1,4 litri, Presto

129,80 lei
Cod produs: TE-594916
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading.

Cratita este fabricata din aluminiu teflonat antiaderent, avand maner din plastic termorezistent si capac din sticla rezistenta si inox. Avand un aspect modern, cratita se potriveste in orice bucatarie si este perfecta pentru preparat sosuri, creme sau diverse mancaruri. Potrivita pentru aragazul cu plita alimentata cu gaz, electric sau vitro-ceramic. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. A nu se lasa la indemana copiilor.

0 Review
Brand Tescoma
Capacitate 1,4 litri
Dimensiuni produs Ø 16 cm x h 8 cm
Greutate 920 g
Material aluminiu teflonat, PP, sticla
Surse caldura Potrivita pentru plita alimentata cu gaz. Oala nu este compatibila cu inductia, nu se introduce in cuptorul cu microunde, cuptorul cu gaz sau cuptorul electric.
Instructiuni Instructiuni de folosire: inainte de utilizare, oala se spala si se sterge, se unge cu ulei sau unt. A se evita folosirea ustensilelor metalice. Nu se recomanda taierea preparatelor direct in oala, pentru a nu distruge peretii acesteia. Nu supraincalziti oala goala. Lasati sa se raceasca in intregime, atat oala cat si capacul, inainte de spalare si spalati cu detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergent de tip pudra care ar putea deteriora peretii. Daca este excesiv de murdara lasati la inmuiat. Potrivita pentru aragazul cu plita alimentata cu gaz, electric sau vitro-ceramic. Nici oala si nici capacul nu se introduc in cuptorul cu microunde sau cuptorul traditional. Oala poate fi spalata in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile oalei in stare perfecta.
Gama Presto de la Tescoma va ofera o linie completa pentru bucatarie, incluzand ustensile, accesorii, cutite, vase de gatit, tigai si multe altele. Produsele au o calitate superioara, sunt foarte practice si ergonomice, cu un design functional si placut, toate la un pret accesibil.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent