*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Ghiveci Living

24.99 lei
Cod produs: VC-GRLIV
Ghiveciul Living cu design minimalist, in culori puternice si finisaj lucios este perfect pentru a va decora si infrumuseta spatiul in care il veti aseza, avand atat un rol estetic, cat si unul functional. Acesta poate fi folosit pe post de ghiveci sau masca, asigurand plantelor un mediu propice pentru dezvoltare. Ghiveciul poate fi folosit impreuna cu rezerva de apa complementara produsului.

Culoare rosu
Dimensiuni produs Ø 21 cm x h 20,5 cm
Greutate 355 g
Material plastic (PP)
Volum 5 litri
Plastor Trading va ofera o gama foarte larga si diversificata de articole de gradina. De la ghivece decorative pana la ghivece de rasad, de la culori clasice pana la culori vii, moderne, in toate dimensiunile, articolele noastre de gradina isi vor gasi locul si utilitatea in orice gospodarie.
Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, calitatea inalta fiind principala lor caracteristica.

Gama noastra de gradina cuprinde:

- ghivece si jardiniere cu design clasic sau cu design modern, culori clasice sau culori vii, dimensiuni mari, medii sau mici, potrivite oricarei plante sau flori;
- accesorii foarte utile dumneavoastra, care se pot folosi fie ca atare, fie vin in completarea produselor din gama: farfurii pentru ghivece, tavi pentru jardiniere, rezerve de apa, stropitori, agatatori de ghivece;
- ghivece si tavi de rasad, cu forme si utilitati specifice diverse, perfecte pentru cultivarea si productia de plante sau flori in sere, gradini sau Terase.

Alegeti articolele noastre de gradina, fie ca urmariti utilitatea produselor, fie ca va doriti produse care sa complimenteze florile dumneavoastra preferate!
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Vizualizate recent