*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Ghiveci Hera

2.00 lei
Cod produs: 12161GRHER10% Reducere la abonare newsletter
Ghiveciul Hera cu linii simple si armonioase reuseste sa combine perfect atat functionalitatea cat si designul, acesta va accentua frumusetea naturala a florilor, fiind perfect pentru a fi integrat in orice spatiu. Ghiveciul Hera poate fi folosit atat individual cat si impreuna cu farfuria complementara.

Culoare verde
Dimensiuni produs Ø 14 cm x h 11 cm
Greutate 45 g
Material plastic (PP)
Volum 1,1 litru
Plastor Trading va ofera o gama foarte larga si diversificata de articole de gradina. De la ghivece decorative pana la ghivece de rasad, de la ghivece din plastic pana la ghivece din ceramica, de la culori clasice pana la culori vii, moderne, in toate dimensiunile si formele, articolele noastre de gradina isi vor gasi locul si utilitatea in orice gospodarie.
Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, calitatea inalta fiind principala lor caracteristica.

Gama noastra de gradina cuprinde:

- ghivece si jardiniere cu design clasic sau cu design modern, din plastic sau ceramica, in culori clasice sau culori vii, dimensiuni mari, medii sau mici, potrivite oricarei plante sau flori;
- accesorii foarte utile dumneavoastra, care se pot folosi fie ca atare, fie vin in completarea produselor din gama: farfurii pentru ghivece, tavi pentru jardiniere, rezerve de apa, stropitori, agatatori de ghivece, bete sau clipsuri pentru orhidee;
- ghivece si tavi de rasad, cu forme si utilitati diverse, perfecte pentru cultivarea si productia de plante sau flori in sere, gradini sau terase;
- butoaie pentru depozitarea produselor agricole, a diverselor lichide sau colectarea intr-un mod economic si ecologic a apei de ploaie.

Alegeti articolele noastre de gradina, fie ca urmariti utilitatea produselor, fie ca va doriti produse care sa complimenteze florile dumneavoastra preferate!
Adauga Review
  • utilizator
    12 Iulie 2019, 10:14:32

Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Vizualizate recent