*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Cutit pentru paine, 20 cm, Presto Tone

83,76 lei
Cod produs: TE-863094



5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Cutitul cu lama zimtata din otel inoxidabil si maner ergonomic din plastic rezistent, este conceput pentru a taia si a felia perfect toate tipurile de paine sau produse de patiserie, fara a le turti, inclusiv pe cele cu cruste, oricat de dure sau crocante ar fi. Datorita invelisului non-stick, alimentele nu se lipesc de lama si este usor de curatat. Cutitul este echipat cu teaca de protectie pentru depozitare in conditii de siguranta. Poate fi spalat, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase.

0 Review
Brand Tescoma
Cu teaca da
Culoare portocaliu
Dimensiuni produs L 32 cm x l 2,5 cm
Greutate 180 g
Material otel cu strat antiaderent, plastic (PP)
Caracteristici Lama cutitului este acoperita de un strat antiaderent ce nu permite lipirea alimentelor in timpul taierii, este rezistenta la coroziuni, socuri si are proprietati exceptionale de taiere, fiind foarte ascutita. Teaca din plastic protejeaza lama de zgarieturi in timpul depozitarii si permite transportarea cutitului in conditii de siguranta. A nu se curata cu bureti sau detergenti abrazivi. A nu se lasa la indemana copiilor.
Instructiuni Pastrati manerul cutitului curat (atentie la grasime!) pentru a preveni alunecarea si spalati-l bine dupa fiecare folosire. Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora lama cutitului. Clatiti cutitul cu apa foarte fierbinte pentru a omori bacteriile ramase. Dupa spalare cutitul se sterge cu un prosop moale si se depoziteaza in loc ferit de umezeala sau aburi. Fiecare cutit trebuie pastrat la locul lui astfel incat sa nu se frece sau sa se ciocneasca de nimic ce ar putea sa-i avarieze taisul sau lama. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea cutitului la socuri mecanice, cutitul nu este conceput pentru a taia oase! Cutitul trebuie pastrat intotdeauna ascutit. Cutitul se poate ascuti (putin si des este cel mai bine) folosind dispozitive special concepute pentru acest proces. Nu se recomanda spalarea in masina de spalat vase. A nu se lasa la indemana copiilor!
Tescoma va ofera gama Presto Tone de cutite si ustensile de bucatarie, in culori variate, vii, din material antiaderent ce impiedica lipirea alimentelor taiate, impreuna cu teaca de protectie ce asigura depozitarea in conditii de siguranta. Sunt extrem de practice pentru utilizarea in bucatarie, dar si pentru a fi transportate datorita tecii protectoare.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent