*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Stropitoare cu rozeta, 10 litri

34,06 lei
Cod produs: 18110

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Stropitoarea cu rozeta este accesoriul necesar si chiar indispensabil in fiecare gospodarie sau gradina. Avand volumul de 10 litri si brat gros, aceasta stropitoare se foloseste preponderent in gradina sau curte, pentru udarea plantelor, a rasadurilor, a pomilor sau a arbustilor. Stropitoarea este produsa din materiale plastice rezistente.

0 Review
Culoare verde
Dimensiuni produs L 46 cm x l 20 cm x h 39 cm
Greutate 587 g
Material plastic (PP)
Volum 10 litri

Plastor Trading va ofera o gama foarte larga si diversificata de articole de gradina. De la ghivece decorative pana la ghivece de rasad, de la ghivece din plastic pana la ghivece din ceramica, de la culori clasice pana la culori vii, moderne, in toate dimensiunile si formele, articolele noastre de gradina isi vor gasi locul si utilitatea in orice gospodarie.
Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, calitatea inalta fiind principala lor caracteristica.

Gama noastra de gradina cuprinde:

- ghivece si jardiniere cu design clasic sau cu design modern, din plastic sau ceramica, in culori clasice sau culori vii, dimensiuni mari, medii sau mici, potrivite oricarei plante sau flori;
- accesorii foarte utile dumneavoastra, care se pot folosi fie ca atare, fie vin in completarea produselor din gama: farfurii pentru ghivece, tavi pentru jardiniere, rezerve de apa, stropitori, agatatori de ghivece, bete sau clipsuri pentru orhidee;
- ghivece si tavi de rasad, cu forme si utilitati diverse, perfecte pentru cultivarea si productia de plante sau flori in sere, gradini sau terase;
- butoaie pentru depozitarea produselor agricole, a diverselor lichide sau colectarea intr-un mod economic si ecologic a apei de ploaie.

Alegeti articolele noastre de gradina, fie ca urmariti utilitatea produselor, fie ca va doriti produse care sa complimenteze florile dumneavoastra preferate!

Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent