*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Scara aluminiu, 4 trepte, L60 Standard Line, incarcare maxima 150 kg

519,14 lei
Cod produs: HA-8160-407

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

L60 in 4 trepte este o scara pentru uz casnic, cu mecanism de protectie si tava multifunctionala ce vine in ajutorul dumneavoastra. Tava este prevazuta cu spatii special realizate pentru unelte, cutii de vopsea sau obiecte mici. Cadrul este realizat in asa fel incat sa confere maxima siguranta si confort picioarelor. Spatiul pentru picioare este generos, platforma fiind realizata din otel galvanizat cu suprafata pe care sunt prezente nervuri antialunecare. Cele 3 trepte sunt realizate din aluminiu fiind, si ele, prevazute cu nervuri antialunecare. Imbinarile sunt sigure, fiind folosite nituri de inalta tehnologie. Picioarele scarii sunt prevazute, pe intreaga suprafata, cu protectie antialunecare ce ofera stabilitate maxima. Capacitatea maxima de incarcare este de 150 kg.

0 Review
Dimeniuni produs deschis l 45 cm x A 85 cm x h platforma 85 cm; h totala: 146 cm
Dimensiuni L 1,59 m x l 45 cm x h 13 cm
Greutate 3,90 kg
Inaltime maxima de lucru 2,85 m
Material plastic (PP), aluminiu, otel galvanizat
Norma/Standard EN 131
Numar trepte 4
Rezistenta greutate 150 kg
Instructiuni Utilizati scara doar pe suprafete drepte, fara denivelari si ferme. In vederea utilizarii, asigurati-va ca elementele de contact ale scarii sunt asezate pe suprafete de sprijin cu un coeficient de frecare corespunzator. Utilizati scara in directia corecta de functionare. Urcarea si coborarea de pe scara se face numai cu fata spre scara, fara a produce socuri sau balansuri prin solicitari ritmice. Sprijiniti scara la unghiul corect de inclinare fata de sol pentru a evita alunecarea sau indoirea (ruperea) acesteia, lucru care poate duce la vatamari corporale grave. Asigurati-va ca sistemul de siguranta este pe pozitia INCHIS inainte de utilizare. ATENTIE: numai o singura persoana poate utiliza scara in acelasi moment, care impreuna cu echipamentul sa nu depaseasca 150 kg. Copiii trebuie ținuți departe de zona de lucru. NU lăsați copiii să urce pe scară.
Combinand forma si functionalitatea scarilor intr-o perfecta armonie, gamele Standard Line si Top Line, va ofera produse realizate prin cea mai inalta tehnologie germana, ce va asigura un maximum de confort si siguranta in momentul utilizarii, astfel va puteti bucura in liniste de proiectele dumneavoastra. Materialele de foarte buna calitate din care sunt realizate, aluminiu adonizat si otel galvanizat, va prelungi viata scarilor, iar detaliile unice si practice in acelasi timp va va face munca mai usoara, la orice inaltime.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review