*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Grill multifunctional, 50x28 cm, Sound

281,14 lei
Cod produs: T2-20512500030001

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produs indisponibil momentan
Doriti sa va anuntam cand este disponibil produsul?
Accept

La fiecare masa, grill-ul Sound poate fi solutia ta ideala pentru gestionarea optima a spatiului din zona de gatit, precum si pentru organizarea rapida a timpului. Structura sa cu doua fete ofera posibilitatea de a gati pe un grill dedicat fripturilor sau pe o suprafata neteda folosind un singur produs. Forma sa speciala permite gatirea unor alimente diferite in acelasi timp, in timp ce dimensiunea va permite sa gatiti de doua ori mai mult fata de cantitatea pe care o puteti gati cu un grill standard. Inovație si design pentru bucataria viitorului. Cina pentru doua persoane? De cate ori ea a preferat legumele in timp ce el a preferat carnea? Acest lucru nu mai este o problema atunci cand vine vorba de a gati diferite feluri de mancare in acelasi timp. Forma speciala a grill-ului Sound va permite sa pregatiti diferite alimente impreuna fara a exista vreo “migrare” a aromelor si gestionand in acelasi timp, cu usurinta, diferiti timpi de gatire.

0 Review
Brand TVS
Compatibilitate cuptor electric da
Dimensiuni produs L 50 cm x l 28 cm
Greutate 1,05 kg
Material aluminiu cu strat antiaderent
Surse caldura Potrivit pentru plita alimentata cu gaz, cuptorul cu gaz sau cuptorul electric. Grill-ul nu este compatibila cu inductia si nu se introduce in cuptorul cu microunde.
Temperatura maxima suportata 230° Celsius
Caracteristici Stil si functionalitate. Combinatia perfecta. Doua farfurii, doua mancaruri si o singura suprafata. Grill-ul Sound nu doar ca va optimiza spatial, ci va oferi si cei mai buni timpi de gatire posibili. Un grill multifunctional special conceput pentru o utilizare flexibila. Un produs a carui detalii au fost studiate pana in cel mai mic amanunt pentru a oferi tot ce are mai bun de oferit un vas de gatit multifunctional de top.
Instructiuni Instructiuni de folosire: inainte de utilizare, grill-ul se spala si se sterge, se unge cu ulei sau unt. A se evita folosirea ustensilelor metalice. Nu se recomanda taierea preparatelor direct in grill, pentru a nu distruge peretii acestuia. Nu supraincalziti grill-ul gol. Lasati sa se raceasca in intregime inainte de spalare si spalati cu detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergent de tip pudra care ar putea deteriora peretii. Daca este excesiv de murdar lasati la inmuiat. Potrivit pentru toate sursele de caldura, exceptand inductia. Grill-ul nu se introduce in cuptorul cu microunde. Poate fi spalat, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Grill-ul nu contine nichel, metale grele sau PFOA.
Inovație si design pentru bucataria viitorului. Stil si functionalitate. Combinatia perfecta. Doua farfurii, doua mancaruri si o singura suprafata. Un grill multifunctional special conceput pentru o utilizare flexibila.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent