-30%
*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Difuzor de parfum, aroma Lotus&Amber, 120 ml

26,63 lei 38,15 lei
Cel mai mic preț în ultimele 30 zile*: 22,18 lei (20%)
Cod produs: TE-906534

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produs indisponibil momentan
Doriti sa va anuntam cand este disponibil produsul?
Accept

Parfumul proaspat de floare de lotus si rasina de chihlimbar bogat in esenta naturala adauga un miros placut casei tale. Creeaza-ti propria lume minunata cu ajutorul difuzoarelor de parfum. De asemenea, difuzorul de parfum, poate sa fie accesoriul perfect pentru orice decor elegant. Descopera aroma preferata si ajusteaza-i intensitatea cu ajutorul numarului de betisoare introduse in recipient. Reimprospateaza intensitatea parfumului prin simpla rotire a betisoarelor. Il poti aseza oriunde in incapere, cu toate acestea se recomanda evitarea expunerii in lumina soarelui.

0 Review
Capacitate 120 ml
Durata utilizare aproximativa 4 - 5 saptamani
Material lichid, sticla, ratan
Instructiuni Inainte de utilizare studiaza instructiunile de pe cutia in care se afla difuzorul de parfum. Ajusteaza-i intensitatea cu ajutorul numarul de betisoare introduse in recipient. Reimprospateaza intensitatea parfumului prin simpla rotire a betisoarelor. Il poti aseza oriunde in incapere, pe o suprafata neteda, intr-un spatiu deschis. Se recomanda evitarea expunerii in lumina soarelui. Durata aproximativa de utilizare este de 4 - 5 saptamani. A nu se lasa la indemana copiilor sau a animalelor de companie! A nu se ingera lichidul difuzorului!

Fancy Home este o gama de difuzoare de parfumuri si lumanari pentru cei care isi iubesc casa. Doresti sa iti reimprospatezi bucataria sau baia sau sa dai o nota rafinata intregii case? Incearca difuzoarele parfumate cu betisoare din ratan sau lumanarile parfumate disponibile in mai multe variante – proaspete, elegante, originale sau clasice, pentru toate gusturile.

Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent