-36%
*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Lumanare parfumata, aroma Orient, 200 g

34,96 lei 54,28 lei
Cel mai mic preț în ultimele 30 zile*: 30,35 lei (15%)
Cod produs: TE-906430
Stoc limitat

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Parfumul proaspat al condimentelor exotice adauga un miros placut casei tale. Pe masura ce se topeste ceara, aroma umple aerul din casa. Estetic si frumos colorata, reprezinta si un element deosebit de decor. Poti folosi lumanarile parfumate cand decorezi masuta de cafea din living, poti crea un aranjament format din lumanari parfumate si o vaza cu flori sau poti aseza lumanarea parfumata ca opritor pentru carti, in oricare dintre situatii rezultatul va contribui la amenajarea unui spatiu primitor si parfumat, conferind un plus de farmec incaperii.

0 Review
Culoare maro
Familie olfactiva dulce, balsamic, condimentat, lemnos, oriental
Greutate 200 g
Material ceara, sticla, bumbac
Nota de baza boabe de tonka, patchouli, labdanum, benzoin, mosc
Nota de mijloc piele, curmale, lemn, cedru, miere
Timp de ardere aproximativ 40 ore
Instructiuni Inainte de utilizare studiaza instructiunile de pe fundul recipentului in care se afla lumanarea. Pentru un efect optim nu lasa lumanarea aprinsa pentru mai mult de 4 ore. Lasa aproximativ 0,5 cm ceara de parafina pe fundul borcanului. Recipientul din sticla poate sa fie cald cat timp lumanarea este aprinsa. Pastreaza si depoziteaza lumanarea, stinsa, cu capacul pus. Lumanare din ceara de parafina pura si esente naturale, cu fitil din bumbac. Timpul aproximativ de ardere 40 ore. Nu lasa lumanarea aprisa si nesupravegheata! Aseaza lumanarea aprinsa pe o suprafata neteda, intr-un spatiu deschis, evita asezarea ei langa perdele, draperii, carti, mobilier, etc. A nu se lasa la indemana copiilor sau a animalelor de companie! Lumanarea nu este comestibila!

Fancy Home este o gama de difuzoare de parfumuri si lumanari pentru cei care isi iubesc casa. Doresti sa iti reimprospatezi bucataria sau baia sau sa dai o nota rafinata intregii case? Incearca difuzoarele parfumate cu betisoare din ratan sau lumanarile parfumate disponibile in mai multe variante – proaspete, elegante, originale sau clasice, pentru toate gusturile.

Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent