*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Tigaie, diametru 28 cm, Pietra Bianca

56,61 lei
Cod produs: T2-8410728171M001
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading.

Tigaia din aluminiu cu invelis interior antiaderent si straturi intarite cu particule minerale Ipertek, este practica si usor de utilizat zi de zi. Are o rezistenta de pana la 230 grade Celsius, caldura distribuindu-se uniform pe toata suprafata tigaii, fiind perfecta pentru orice reteta. Tigaia este foarte usoara astfel devine usor de manevrat, iar manerul ergonomic este din bachelita. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Se poate utiliza doar pe plita alimentata cu gaz. A nu se lasa la indemana copiilor.

2 Reviews
Brand TVS
Dimensiuni produs Ø 28 cm x h 7 cm
Greutate 500 g
Material aluminiu cu strat antiaderent Ipertek
Surse caldura Potrivita pentru plita alimentata cu gaz. Tigaia nu este compatibila cu inductia, nu se introduce in cuptorul cu microunde, cuptorul cu gaz sau cuptorul electric.
Temperatura maxima suportata 230° Celsius
Instructiuni Instructiuni de folosire: inainte de utilizare, tigaia se spala si se sterge, se unge cu ulei sau unt. A se evita folosirea ustensilelor metalice. Nu se recomanda taierea preparatelor direct in tigaie, pentru a nu distruge peretii acesteia. Nu supraincalziti tigaia goala. Lasati sa se raceasca in intregime inainte de spalare si spalati cu detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergent de tip pudra care ar putea deteriora peretii. Daca este excesiv de murdara lasati la inmuiat. Potrivita pentru toate sursele de caldura, inclusiv cuptorul traditional, cu exceptia inductiei. Tigaia nu se introduce in cuptorul cu microunde. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Tigaia nu contine nichel, metale grele sau PFOA.
Linia Pietra Bianca de la TVS cuprinde o gama larga de cratite si tigai din aluminiu intarite cu particule minerale, suprafata antiaderenta Ipertek, finisaj exterior mat. Intreaga linie este rezistenta la zgarieturi, eleganta, sigura si versatila, fiind perfecta pentru orice reteta. Manerele din bachelita au fost proiectate special pentru a conferi o manevrare usoara, sigura si ergonomica a vaselor.
Adauga Review
  • Zaharia 24 Decembrie 2021, 06:29:25

  • Birladeanu Romica 09 Martie 2021, 19:17:44

    Calitate, pret decent, maner ergonomic. Recomand

    Echipa Plastor Trading 03 Aprilie 2021, 23:06:51

    Multumim frumos pentru comentariu si apreciere! Va asteptam si la viitoarele cumparaturi!

Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent