-17%
*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Capac sticla, diametru 24 cm, Luna Induction

66,79 lei 80,92 lei
Cel mai mic preț în ultimele 30 zile*: 48,55 lei (38%)
Cod produs: T2-9465124003L301
Stoc limitat

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Capacul din sticla rezistenta si otel, se potriveste la toate cratitele si tigaile din gama Luna Induction cu diametrul de 24 cm. Capacul este potrivit, de asemenea, si pentru alte tigai sau vase de gatit cu diametrul corespunzator. Manerul din otel a fost proiectat special pentru a nu se incalzi indiferent de sursa de caldura astfel confera o manevrare usoara si sigura a capacului. Se recomanda utilizarea manusii pentru protectie termica cand este utilizat in cuptor. Poate fi spalat, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Poate fi introdus in cuptorul traditional, pana la o temperatura de 230 grade Celsius. A nu se lasa la indemana copiilor.

0 Review
Brand TVS
Dimensiuni produs Ø 24 cm x h 8 cm
Greutate 625 g
Material sticla rezistenta si otel
Instructiuni Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul capacului. Pentru a spala capacul, acesta se lasa la inmuiat in apa calduta si putin detergent, iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea capacului la socuri mecanice pentru a preveni spargerea lui. Poate fi spalat in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile capacului in stare perfecta. Poate fi introdus in frigider si cuptorul traditional dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul traditional imediat dupa scoaterea din frigider si invers). A nu se pune capacul incins pe suprafete reci. Capacul nu se introduce in cuptorul cu microunde.
Linia Luna Induction de la TVS cuprinde o gama larga de cratite si tigai din aluminiu cu cinci straturi antiaderente, suprafata Toptek Pro cu strat dublu, finisaj exterior mat. Intreaga linie este rezistenta la zgarieturi, eleganta, sigura si versatila, fiind perfecta pentru orice reteta. Manerele din otel au fost proiectate special pentru a nu se incalzi indiferent de sursa de caldura astfel confera o manevrare usoara, sigura si ergonomica a vaselor.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent