*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Oala, 4,7 litri, Luna Induction

313,13 lei
Cod produs: T2-1T474243720001
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading.

Oala din aluminiu cu 5 straturi antiaderente, suprafata Toptek Pro cu strat dublu de finisare ofera excelente calitati antiaderente, este sigura si versatila, fiind perfecta pentru orice reteta. Datorita tehnologiei de inductie caldura se distribuie uniform pe toata suprafata oalei si o protejeaza impotriva socurilor termice, transformand gatitul intr-o experienta placuta. Manerele din otel au fost proiectate special pentru a nu se incalzi indiferent de sursa de caldura astfel confera o manevrare usoara, sigura si ergonomica a tigaii. Se recomanda utilizarea manusii pentru protectie termica cand este utilizata in cuptor. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Potrivita pentru toate sursele de caldura, inclusiv pentru inductie si cuptor. Oala nu contine nichel, metale grele sau PFOA, fiind sigura pentru sanatate. A nu se lasa la indemana copiilor.

0 Review
Brand TVS
Capacitate 4,7 litri
Compatibilitate cuptor electric da
Dimensiuni produs Ø 24 cm x h 12,4 cm
Greutate 1,38 kg
Material aluminiu si otel
Surse caldura Potrivita pentru toate sursele de caldura inclusiv inductie, cuptor cu gaz sau cuptor electric, cu exceptia cuptorului cu microunde.
Temperatura maxima suportata 230° Celsius
Instructiuni Instructiuni de folosire: inainte de utilizare, oala se spala si se sterge, se unge cu ulei sau unt. A se evita folosirea ustensilelor metalice. Nu se recomanda taierea preparatelor direct in oala, pentru a nu distruge peretii acesteia. Nu supraincalziti oala goala. Lasati sa se raceasca in intregime inainte de spalare si spalati cu detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergent de tip pudra care ar putea deteriora peretii. Daca este excesiv de murdara lasati la inmuiat. Potrivita pentru toate sursele de caldura, inclusiv inductie. Oala nu se introduce in cuptorul cu microunde. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Oala nu contine nichel, metale grele sau PFOA.
Linia Luna Induction de la TVS cuprinde o gama larga de cratite si tigai din aluminiu cu cinci straturi antiaderente, suprafata Toptek Pro cu strat dublu, finisaj exterior mat. Intreaga linie este rezistenta la zgarieturi, eleganta, sigura si versatila, fiind perfecta pentru orice reteta. Manerele din otel au fost proiectate special pentru a nu se incalzi indiferent de sursa de caldura astfel confera o manevrare usoara, sigura si ergonomica a vaselor.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent