-26%
*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Ghiveci ceramica cu farfurie, Wenus, flori

44,48 lei 60,14 lei
Cod produs: EK-DP0716-T226N



5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Ghiveciul cu farfurie Wenus este o alegere plina de viata, care va oferi casei dumneavoastra un accent de culoare. Designul deosebit il transforma intr-un obiect decorativ cu adevarat special. Ghiveciul Wenus este realizat din ceramica.

6 Reviews
Culoare print
Dimensiuni produs Ø 15 cm x h 14,2 cm
Greutate 867 g
Material ceramica
Observatii Ghiveciul este pictat manual, pot exista usoare diferente de la un model la altul. Usoarele diferente sau asimetrii nu sunt considerate a fi defecte, acestea ofera unicitate fiecarui ghiveci in parte. Farfuria este inclusa in pretul produsului.

Plastor Trading va ofera o gama foarte larga si diversificata de articole de gradina. De la ghivece decorative pana la ghivece de rasad, de la ghivece din plastic pana la ghivece din ceramica, de la culori clasice pana la culori vii, moderne, in toate dimensiunile si formele, articolele noastre de gradina isi vor gasi locul si utilitatea in orice gospodarie.
Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, calitatea inalta fiind principala lor caracteristica.

Gama noastra de gradina cuprinde:

- ghivece si jardiniere cu design clasic sau cu design modern, din plastic sau ceramica, in culori clasice sau culori vii, dimensiuni mari, medii sau mici, potrivite oricarei plante sau flori;
- accesorii foarte utile dumneavoastra, care se pot folosi fie ca atare, fie vin in completarea produselor din gama: farfurii pentru ghivece, tavi pentru jardiniere, rezerve de apa, stropitori, agatatori de ghivece, bete sau clipsuri pentru orhidee;
- ghivece si tavi de rasad, cu forme si utilitati diverse, perfecte pentru cultivarea si productia de plante sau flori in sere, gradini sau terase;
- butoaie pentru depozitarea produselor agricole, a diverselor lichide sau colectarea intr-un mod economic si ecologic a apei de ploaie.

Alegeti articolele noastre de gradina, fie ca urmariti utilitatea produselor, fie ca va doriti produse care sa complimenteze florile dumneavoastra preferate!

Adauga Review
  • Man 29 Iulie 2023, 19:11:49

  • Grigoriu Izabelle 29 Decembrie 2021, 10:52:09

    Astazi am primit coletul cu cele 2 ghivece comandate. Sunt superbe si de efect. Citind comentariile, mai ca era sa nu mai cumpar intrucat am crezut ca ele chiar sunt masti, dar au orificiu de scurgere al apei in exces si farfurioara. Merita toti banii si infrumuseteaza orice loc!

    Echipa Plastor Trading 03 Ianuarie 2022, 14:24:14

    Multumim frumos pentru comentariu! Ne bucuram de faptul ca, produsele comandate sunt pe placul dvs. Intr-adevar, aceste modele de ghivece sunt speciale, imbina perfect frumusetea cu functionalitatea si ne mandrim ca fac parte din gama noastra. Va multumim si pentru faptul ca ati ales sa va convingeti singura de calitatea produselor noastre. Va asteptam cu mult drag si alte comenzi!

  • Topa Camelia 02 August 2021, 11:18:55

    Sunt deosebit de frumoase aceste "masti",ci nu "ghivece",asa cum le prezentati.Chiar as fi interesata si de unele de dimensiuni mai mici de 15 cm,daca s-ar putea aduce!

    Echipa Plastor Trading 30 August 2021, 12:26:13

    Multumim pentru apreciere! Vom tine cont de sugestia dumneavoastra la urmatoarele achizitii.

  • Topa Camelia 03 Aprilie 2021, 14:34:32

    Sunt incantata de achizitia facuta!Produsele sunt de o finete indubitabila,finisaje de calitate superioara,iar suporturile asortate,care se vand la set,le dau ghivecelor un plus fata de alte produse de acelasi tip!

    Echipa Plastor Trading 03 Aprilie 2021, 23:06:09

    Multumim frumos pentru comentariu si apreciere! Va asteptam si la viitoarele cumparaturi!

  • Dinca Sorina 15 Decembrie 2020, 16:38:38

    Ghiveciul e minunat, destul de marisor. Inca din poze mi-am clatit ochii cu el. Recomand.

    Echipa Plastor Trading 19 Decembrie 2020, 12:46:52

    Multumim pentru comentariu si apreciere!

  • Dinca 15 Decembrie 2020, 16:35:19

Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent