-17%
*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Ghiveci cu farfurie, Cloe

16,21 lei 19,44 lei
Cod produs: SP-94000



5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Opera este o colectie de ghivece, masti pentru ghivece si jardiniere pentru flori. Opera are un suflu pur italian, design-ul se intalneste cu inovatia, culorile elegante se joaca cu luminile si umbrele, oferind o eleganta si un rafinament aparte intregii colectii. Cloe si Gaia sunt inspirate din natura oferind detalii estetice delicate si romantice, in timp ce Orfeo se evidentiaza prin personalitatea sa etnica. Ghiveciul are un grilaj interior asigurand plantei un nivel de umiditate optim.

8 Reviews
Culoare grafit, gri
Dimensiuni produs Ø 15 cm x h 15 cm
Greutate 132 g
Material plastic (PP)
Volum 1,5 litri
Observatii Produsului este realizat prin dubla injectie astfel ornamentele sunt tridimensionale. Farfuria este inclusa in pretul produsului.

Plastor Trading va ofera o gama foarte larga si diversificata de articole de gradina. De la ghivece decorative pana la ghivece de rasad, de la ghivece din plastic pana la ghivece din ceramica, de la culori clasice pana la culori vii, moderne, in toate dimensiunile si formele, articolele noastre de gradina isi vor gasi locul si utilitatea in orice gospodarie.
Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, calitatea inalta fiind principala lor caracteristica.

Gama noastra de gradina cuprinde:

- ghivece si jardiniere cu design clasic sau cu design modern, din plastic sau ceramica, in culori clasice sau culori vii, dimensiuni mari, medii sau mici, potrivite oricarei plante sau flori;
- accesorii foarte utile dumneavoastra, care se pot folosi fie ca atare, fie vin in completarea produselor din gama: farfurii pentru ghivece, tavi pentru jardiniere, rezerve de apa, stropitori, agatatori de ghivece, bete sau clipsuri pentru orhidee;
- ghivece si tavi de rasad, cu forme si utilitati diverse, perfecte pentru cultivarea si productia de plante sau flori in sere, gradini sau terase;
- butoaie pentru depozitarea produselor agricole, a diverselor lichide sau colectarea intr-un mod economic si ecologic a apei de ploaie.

Alegeti articolele noastre de gradina, fie ca urmariti utilitatea produselor, fie ca va doriti produse care sa complimenteze florile dumneavoastra preferate!

Adauga Review
  • OPREA ZINAIDA 22 August 2020, 01:21:53

    Foarte frumoase si calitatea excelenta

    Echipa Plastor Trading 24 August 2020, 14:50:53

    Va multumim frumos pentru comentariu!

  • Ani 15 Iulie 2020, 00:31:59

  • Denisa Ene 29 Iunie 2020, 09:09:25

    Sunt foarte dragute si asigura si un bun drenaj pentru plante.

    Echipa Plastor Trading 29 Iunie 2020, 09:30:23

    Multumim frumos pentru mesaj!

  • Enciu Petruta 15 Mai 2020, 01:09:23

    Ghiecele sunt de foarta buna calitate si au un design elegant, care permite folosirea lor atat pe balcon sau terasa cat si in casa. Sistemul lor de tavita integrata asigura un drenaj eficient al apei. Capacitatea lor permite utilizarea acestui ghiveci la foarte multe plante, de la cele clasice pana la cele pretentioase care au nevoie de spatiu pentru radacini. Eu am cumparat varianta d 30cm pentru - Camelia, tufa de 40 cm inaltime, pe care o tineam in ghiveciul mic in care am cumparat-o de teama sa nu o pierd, Planta am cumparat-o de la floraria de langa ICI, vizavi de statia 41 - Spatifillum (Crinul pacii), varianta cu frunze mari care are frunze mari si pe balcon tufa nu mai avea loc in ghiveci de d 20cm. Am reusit sa separ tufa in mai multe plante, iar tufa principala am plantat-o in acest ghiveci. - Aloe Vera care iesise complet din ghiveci dupa ce avea inca 2 pui linga ea. Eu o uitasem pe balcon intr-un colt si ea a crescut mare si frumoasa. Recomand aceste ghivece cu incredere. Eu intentionez sa mai iau o transa combinata de d20 si d30 Cleo si Orfeo pentru a le utiliza in apartament. Arata foarte bine

    Echipa Plastor Trading 12 Iunie 2020, 10:19:47

    Va multumim foarte frumos pentru raspunsul detaliat, speram sa fie de folos si altora! Produsele noi pe care intentionati sa le cumparati sunt acum in promotie... deci nu nu mai stati pe ganduri!

  • 09 Mai 2020, 11:40:56

  • 08 Mai 2020, 11:16:04

  • 08 Mai 2020, 11:15:57

  • 05 Mai 2020, 17:32:22

Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent