*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Solutie impotriva petelor, 700 ml, Tap Ultra

Cod produs: 61153

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produs indisponibil momentan
Doriti sa va anuntam cand este disponibil produsul?
Accept

Solutia pentru pete Tap Ultra este produsa cu ajutorul nanotehnologiei si a oxigenului active. Recomandat pentru curatarea oricaror tipuri de tapiterii, plafoane si carpete, precum si a covoarelor si a tapiteriilor din casa. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete, penetreaza in profunzime structura materialelor si indeparteaza eficient orice pete chiar si cele mai greu de indepartat, precum si murdaria. Reda aspectul nou al materialului precum si culorile originale ale suprafetelor curatate. Aplicarea formulei Nano+ cu particule de argint creeaza un strat triplu si invizibil, protejand impotriva viitoarei murdarii. Are proprietati antifungice si de eliminare a acarienilor. Nu dauneaza persoanelor alergice. Lasa un miros placut.

0 Review
Capacitate 700 ml
Dimensiuni L 10 cm x l 5 cm x h 29 cm
Greutate 770 g
Material plastic (PP)
Instructiuni Aspirati suprafata care urmeaza a fi curatata, agitati bine recipientul, pulverizati pe suprafata care urmeaza a fi curatata, folositi o perie pentru curatare, asteotati cateva minute, aspirati din nou. Este recomandata incercarea produsului pe o parte mica si ascunsa a materialului. A nu se lasa la indemana copiilor.
Plastor Trading va ofera o gama larga si diversificata de articole industriale, incluzand navete, carucioare pentru navete, containere, rezervoare cu grilaj metalic, bidoane si flacoane, europaleti, folii, cutii etajabile, scaune stadion, articole pentru zugravit, auto, stingatoare, roti industriale, perii sarma sau galeti si vase mortar. Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, de calitate si cu un design functional si practic.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review