*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Solutie pentru curatat motorul, 700 ml, Spec

24,24 lei
Cod produs: 61147
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Produsul cu tehnologia Nano+ este special pentru curatarea motoarelor. Contine emulgatori, agenti tensioactivi si inhibatori de coroziune. Eficient in indepartarea resturilor de grasime, uleiuri si reziduuri de la motor, cutia de viteze si partile mecanice ale vehiculelor. Protejeaza de rugina. Datorita tehnologiei Nano+ formeaza un strat transparent triplu care separa suprafetele curate de murdarie.

0 Review
Capacitate 700 ml
Dimensiuni L 12 cm x l 5 cm x h 27 cm
Greutate 857 g
Material plastic (PP)
Instructiuni Opriti motorul si asteptati pana se raceste, pulverizati uniform pe suprafata murdara a motorului, asteptati 2 minute, se clateste cu jet puternic de apa. Atentie, nu folositie pentru curatarea cablurilor electrice. A nu se lasa la insemana copiilor.
Plastor Trading va ofera o gama larga si diversificata de articole industriale, incluzand navete, carucioare pentru navete, containere, rezervoare cu grilaj metalic, bidoane si flacoane, europaleti, folii, cutii etajabile, scaune stadion, articole pentru zugravit, auto, stingatoare, roti industriale, perii sarma sau galeti si vase mortar. Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, de calitate si cu un design functional si practic.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review