*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Spray de bord, 500 ml, New Car

11,77 lei
Cod produs: 61145
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Spray-ul de bord New Car indeparteaza in mod eficient toata murdaria de pe elementele de plastic din interiorul masinii. Penetreaza suprafetele curatate si creeaza un triplu invelis protector NANO+ care protejeaza impotriva depunerii ulterioare a murdariei. Separa si inlatura particulele de praf, dand un efect de auto-curatare, antistatic si antialergic. Aplicarea in mod regulat contribuie la regenerarea de durata a suprafetelor de plastic mentineand intensitatea culorilor si nuantelor. Lasa o aroma intensa, de lunga durata in vehicul. Spray-ul ofera o stralucire de lunga durata suprafetelor. Contine filtru UV ce protejeaza elementele de plastic de decolorarea produsa de soare. Are proprietati antifungice.

0 Review
Capacitate 500 ml
Dimensiuni Ø 5,5 cm x h 30,5 cm
Greutate 430 g
Material plastic (PP), otel
Instructiuni Agitati bine recipientul, aplicati direct pe suprafata ce urmeaza a fi curatata (in preajma sticlei aplicati folosind o laveta), lustruiti folosind o laveta fina. Se recomanda pastrarea recipientului la adapost de razele soarelui si evitarea expunerii la temperaturi mai mari de 50 grade Celsius. Nu intepati si nu ardeti recipientul nici dupa folosire. Nu pulverizati asupra unei flacari sau asupra unui material incandescent. Tineti departe de orice sursa de aprindere. Nu fumati in apropiere. A nu se lasa la indemana copiilor.
Plastor Trading va ofera o gama larga si diversificata de articole industriale, incluzand navete, carucioare pentru navete, containere, rezervoare cu grilaj metalic, bidoane si flacoane, europaleti, folii, cutii etajabile, scaune stadion, articole pentru zugravit, auto, stingatoare, roti industriale, perii sarma sau galeti si vase mortar. Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, de calitate si cu un design functional si practic.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent