*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Sampon auto, 1 litru

7,67 lei
Cod produs: 61132
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Formula asigura o spalare eficienta a masinii chiar si cu folosirea unei cantitati mici de sampon. Perfect pentru pregatirea masinii pentru aplicarea tratamentului de lustruire si aplicare a cerii. Pentru a indeparta murdaria veche si uscata a pasarilor sau insectelor se recomanda folosirea nediluata a samponului. Nu dauneaza mediului inconjurator, toate ingredientele fiind biodegradabile.

0 Review
Capacitate 1 litru
Dimensiuni Ø 8,3 cm x h 24,5 cm
Greutate 1,04 kg
Material plastic (PP)
Instructiuni Adaugati 20 ml (2 capace) de sampon intr-o galeata de 10 litri in care adaugati apa si invartiti pana la omogenizarea continutului. Clatiti in intregime masina folosind apa atat inainte cat si dupa spalare. A nu se lasa la indemana copiilor.
Plastor Trading va ofera o gama larga si diversificata de articole industriale, incluzand navete, carucioare pentru navete, containere, rezervoare cu grilaj metalic, bidoane si flacoane, europaleti, folii, cutii etajabile, scaune stadion, articole pentru zugravit, auto, stingatoare, roti industriale, perii sarma sau galeti si vase mortar. Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, de calitate si cu un design functional si practic.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent