*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Spray ceara, 400 ml, Nano Wax

20,28 lei
Cod produs: 61131
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Spray-ul ceara Nano Wax este potrivit pentru toate tipurile si culorile de vopsea. Fabricat pe baza de Nano+ formula are un continut ridicat de ceara natural ace creeaza o bariera pe caroserie care separa particulele de apa si murdarie de vopsea. Se aplica usor si fara probleme pe suprafata de lustruit fara a zgaria. Nu lasa semen pe piesele din plastic. Este recomandata utilizarea zilnica pentru o protective optima si eficienta. De asemenea, pastreaza in timp piesele din material plastic (benzi laterale, bare de protectie, oglinzi, etc). Protejeaza vopseaua de lumina directa a soarelui.

2 Reviews
Capacitate 400 ml
Dimensiuni Ø 5,5 cm x h 25 cm
Greutate 460 g
Material plastic (PP), otel
Instructiuni Se spala masina cu sampon si se lasa sa se usuce, agitati bine recipientul, aplicati uniform ceara pe o parte a caroseriei dupa care lustruiti imediat cu o carpa moale. A nu se lasa la indemana copiilor.
Plastor Trading va ofera o gama larga si diversificata de articole industriale, incluzand navete, carucioare pentru navete, containere, rezervoare cu grilaj metalic, bidoane si flacoane, europaleti, folii, cutii etajabile, scaune stadion, articole pentru zugravit, auto, stingatoare, roti industriale, perii sarma sau galeti si vase mortar. Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, de calitate si cu un design functional si practic.
Adauga Review
  • 08 Ianuarie 2020, 10:04:30

  • 29 Octombrie 2019, 21:39:14

Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent